Cum a crescut Natalie Portman cu aproape 20 de centimetri pentru Thor: Love and Thunder

de Gloria Sauciuc în 23 Iun 2022
„Nu știu dacă voi mai juca vreodată rolul unui personaj de 1,80 m”, relata Portman râzând

În Thor: Love and Thunder, Natalie Portman nu doar joacă rolul lui Jane Foster - strălucita femeie astrofizician și fostă iubită a războinicului Thor (Chris Hemsworth) - ci este și un supererou în sine, atunci când are ciocanul magic Mjolnir.

Pentru a deveni supererou, actrița a lucrat cu un antrenor timp de 10 luni înainte și în timpul filmărilor pentru a-și crește masa musculară într-un mod de care nu a mai avut nevoie până acum. „M-am făcut mai mare ca niciodată”, explica Portman publicației Variety. „E cu totul diferit să merg prin lume așa”.

Portman se referă la sensul propriu al cuvintelor. Pe lângă faptul că și-a făcut brațele și umerii cât de lați se poate, Portman, în rol de Mighty Thor - apare ca fiind înaltă de 1,80 m - cu aproape 25 de centimetri mai înaltă decât este în realitate.

„Considerând că sunt înaltă de 1,57, nu știu dacă voi mai juca vreodată rolul unui personaj de 1,80 m”, relata Portman râzând. ”M-am bucurat ca publicul să mă vadă așa de înaltă.”

Până acum, nu s-a descoperit un mod prin care un actor să își poată extinde în siguranță corpul, așa că regizorul Taika Waititi și echipa de filmare au fost nevoiți să găsească altă soluție. S-a găsit o soluție relativ convențională: „Repetam scena, se vedea traseul, și după aceea s-a făcut un traseu mai înalt cu treizeci de centimetri de sol, și mergeam pe acela”, explică Portman.

Atunci când Variety a întrebat-o pe colega de platou a lui Portman, Tessa Thompson - care își reia rolul Valkyrie din Thor:Ragnarok din 2017 - despre cum a fost scena de mai sus, actrița a izbucnit în râs: „De fapt, a fost una dintre glumele noastre”. Apoi a continuat explicând cum își contorsiona Hemsworth corpul în timpul filmărilor, pentru a putea sări peste traseul pe care evolua Portman.

Rolul de supererou i-a dat lui Portman o nouă perspectivă asupra efortului lui Hemsworth de a-și menține, timp de peste zece ani, fizicul asgardian.

„Este nevoie de un stil de viață energic și disciplinat pentru a arăta așa”, spune ea. „Chris lucrează din greu. Tot timpul, oricând are pauză, trebuie să se antreneze... E vorba și de regimul de alimentație, saună, băi reci și somn, ca să poată arăta așa. Este un job full-time!”

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Love and Thunder, Natalie Portman, Chris Hemsworth

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dany6960 pe 23 iunie 2022 16:05
CINE VA SCRIE TEXTELE? :))
Caciulacdlac pe 23 iunie 2022 18:19
E preluat de pe Variety, ei doar l-au tradus.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells