Cu el nu e de glumit! Tom Cruise a impus antrenamente „crâncene” colegilor actori din Top Gun: Maverick

de Gloria Sauciuc în 19 Mai 2020
Pentru antrenamentul în apă, actorii au fost legați la ochi și aruncați într-un rezervor cu apă pus cu susul în jos, din care trebuia să se descurce să iasă

Tom Cruise s-a asigurat că și colegii mai tineri din Top Gun 2 vor ține pasul cu el în timpul fimărilor. Astfel, s-a asigurat că și aceștia nu vor scăpa ușor în timp ce filmează mult-așteptatul sequel al celebrului film de aviație, scrie publicația People. Top Gun: Maverick se lanseaeză pe marile noastre ecrane în data de 25 decembrie.

După spusele producătorului Jerry Bruckheimer, Cruise a pregătit distribuția lui Top Gun, trecând prin câteva momente de antrenamente dure pentru ca și ceilalți colegi de platou să aibă experiența accelerației G necesare pentru a-i pune în pielea unui pilot de vânătoare.

Tom Cruise și-a pus mai tinerii colegi din Top Gun: Maverick să facă antrenamente „crâncene” înainte de filmări.

„A pus pe actori să ducă la capăt acest proces dificil de-a lungul unei perioade de trei luni, pentru ca să simtă pe pielea lor accelerația-G atunci când se vor urca într-un F/A-18”, relatează Bruckheimer pentru Yahoo. „A fost o provocare pentru acești tineri actori, nu în ultimul rând pentru că trebuia să treacă prin antrenamentul în apă, în care au fost legați la ochi și aruncați într-un rezervor cu apă pus cu susul în jos, din care trebuie să se descurce să iasă”.

„Și Tom a trecut prin asta! Mi-a spus că a participat la antrenamente și a trecut cu brio de ele ca un tânăr de 22 de ani - atât e de bun”, a adăugat producătorul.

Într-un videoclip din spatele scenei, Cruise a dezvăluit cum e să zbori cu un avion militar.

„Nu poți recrea această experiență dacă nu o filmezi live. Pentru ca noi să putem reuși, a fost nevoie de cei mai buni piloți militari din lume care să ne ajute”, spunea Cruise.

Experiența este „agresivă” a continuat el. „Nu ai cum să simulezi senzația de presiune. Piloții militari rezistă la 7,5 sau 8 G. Asta înseamnă 700 kilograme forță...”

În film mai joacă Miles Teller, Monica Barbaro, Lewis Pullman, Glen Powell și Manny Jacinto în rolul mai tinerilor piloți pe care personajul său, Maverick, îi va antrena pentru o misiune specială.

„Sunt mândru de ei și de ceea ce au reușit. E calibru mare”, spune Cruise.

Exploreaza subiecte similare:

Top Gun: Maverick, Tom Cruise, Miles Teller, Monica Barbaro, Lewis Pullman, Glen Powell, Manny Jacinto

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells