Covorul roșu al Premiilor Grammy 2017, live pe canalul E! Entertainment

de Cinemagia în 12 Feb 2017
Adele, Beyonce, Rihanna, Justin Bieber, Sia, Ariana Grande - printre favoriți

În seara zilei de duminică, 12 februarie, la Los Angeles se vor decerna cele mai râvnite trofee din industria muzicală: Premiile Grammy. Este cea de a 59-a ediție, iar favoriții Grammy-urilor sunt Adele, Beyoncé Knowles, Rihanna, Justin Bieber, Sia și Ariana Grande, printre alții.

În noaptea de duminică, 12 februarie, spre luni, la ora 1:00, urmăriți la E!, în direct, Live from the Red Carpet: The 2017 Grammy Awards. Fiți alături de Ryan Seacrest și Giuliana Rancic la ediția din 2017 a Grammy Awards, pentru a-i urmări cum întâmpină cele mai mari nume din muzică pe covorul roșu al ceremoniei și iau interviuri în direct nominalizaților, prezentatorilor și celor care vor cânta pe scena Premiilor Grammy.

Live from the Red Carpet: The 2017 Grammy Awards  va fi reluată la E! luni, 13 februarie, la 15:00, 18:00 și la 20:00, marți la 17:00 și miercuri la 20:00.

Pe 15 februarie, la 22:00, emisiunea Fashion Police: The 2017 Grammy Awards este la datorie, pentru a arunca un ochi critic asupra ținutelor serii. Vom afla părerile experților în modă despre alegerile vestimentare, accesoriile și aparițiile celebrităților, dar și care au fost momentele importante ale serii.

 

Exploreaza subiecte similare:

Adele, Beyoncé Knowles, Rihanna, Justin Bieber, Sia, Ariana Grande, Ryan Seacrest, Giuliana Rancic

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells