Comediile „Tânărul Sheldon” și „Să râdem de Bruce Willis”, noutăți pe Comedy Central

de Cinemagia în 31 Oct 2018
Se difuzează în exclusivitate în România la acest canal

Premierele toamnei continuă la Comedy Central: după cea a noului sezon din Show de seară cu Viorel Dragu, Comedy Central a pregătit telespectatorilor două noutăți: „Tânărul Sheldon" și „Să râdem de Bruce Willis" (Roast of Bruce Willis), se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Serialul de comedie „Tânărul Sheldon”, care va putea fi vizionat pe Comedy Central în fiecare duminică, din data de 4 noiembrie, de la ora 18:00, ilustrează copilăria lui Sheldon Cooper, viitorul protagonist al „Teoriei Big Bang”, începând cu vârsta de nouă ani. El trăiește în East Texas, Statele Unite ale Americii iar viața copilului nu este una ușoară întrucât este un mic geniu în ale matematicii și ale științei într-o lume în care domină de fapt fotbalul și biserica. Întreaga familie este martoră la faptul că Sheldon nu se poate integra în societate și face eforturi supreme pentru a încerca să îl facă să se adapteze. Tatăl se pare că este cel mai afectat, în timp ce mama își păstrează latura protectoare, deși observă și ea diferențele dintre fiul ei și ceilalți. Serialul se va difuza în reluare în fiecare sâmbătă, de la ora 18:00.

Uitați de bancurile cu Chuck Norris! E rândul lui Bruce Willis să fie ținta celor mai amuzante și ireverențioase insulte!

De asemenea, uitați de bancurile cu Chuck Norris! E rândul lui Bruce Willis să fie ținta celor mai amuzante și ireverente insulte, și asta timp de 85 de minute. Și nu îl face cu ou și cu oțet oricine, ci apropiații lui, de la fosta soție până la actuala vecină, colaboratori și buni prieteni:  Demi Moore, Martha Stewart, Edward Norton, Cybill Shepherd, Joseph Gordon-Levitt (roast master), Dennis Rodman, Jeff Ross, Martha Stewart, Kevin Pollak, Lil Rel Howery, Nikki Glaser, Jeffrey Ross și Dom Irrera. „Să râdem de Bruce Willis" (Roast of Bruce Willis) a fost filmat în această vară la Hollywood Palladium din Los Angeles și se difuzează în exclusivitate în România pe Comedy Central vineri, 2 noiembrie, de la ora 23.00. „Să râdem de Bruce Willis” (Roast of Bruce Willis) poate fi vizionat în reluare pe 4 noiembrie, de la ora 22.00 și pe 5 noiembrie, de la aceeași oră  

De câți scenariști e nevoie ca să îl pui la zid pe Bruce Willis? Roast-ul demonstrează că de cel puțin 15. Însă și rezultatul e spectaculos: „Bruce Willis, ești original până-n pânzele albe - cum de poți să arăți ca un nazist și o victimă a Holocaustului în același timp?". "Bruce Willis se lupta cu teroriștii dinainte ca ei să fie arabi". „Bruce Willis vrea atât de mult un Oscar încât se transformă încet, încet în statuetă". „De-abia aștept să văd următorul tău film: «Greu de ucis 6: Cauze naturale»". Acestea sunt doar replicile unuia dintre participanții la roast, Jeff Ross.

„Bună seara! Sunt Demi Moore și am fost căsătorită cu Bruce Willis timp de primele trei filme «Greu de ucis», ceea ce e logic, pentru că ultimele două au fost de rahat", recunoaște fosta soție a actorului, care nu se dă înapoi nici de la glume despre MeToo. „Am fost acolo când cariera lui Bruce a luat o turnură neașteptată, odată cu rolul din «Pulp Fiction». Atunci a părut ciudat ca un ditamai star al filmelor de acțiune să facă un film independent și cu buget mic, dar Bruce s-a dus la hotelul unde stătea Harvey Weinstein și nu știu ce a făcut, dar a venit acasă și mi-a spus că a obținut rolul!", a dat din casă Demi Moore, nu fără să precizeze: „Mă uit la căsnicia noastră cum mă uit la «Al șaselea simț». Eram căsătoriți, dar tu erai mort de fapt".

„Să râdem de Bruce Willis” (Roast of Bruce Willis) este o producție proprie Comedy Central, iar printre victimele sale s-au numărat Justin Bieber, Charlie Sheen și Donald Trump.

 

      Serialul „Tânărul Sheldon” se va difuza în reluare în fiecare sâmbătă, de la ora 18:00.

Exploreaza subiecte similare:

Young Sheldon , Bruce Willis, Demi Moore, Martha Stewart, Edward Norton, Cybill Shepherd, Joseph Gordon-Levitt

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 1 noiembrie 2018 09:28
Pe langa un mare si cunoscut actor al filmelor de actiune, remarcabil in multe din ele, contestat uneori, Bruce Willis, are si un accentuat simt al umorului, neezitand in acest show, sa accepte "caterinca" prietenilor apropiati.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells