Comedia „Încă două lozuri” lansează „criptobiletul”, un premiu ce creşte odată cu numărul de spectatori

de Gloria Sauciuc în 24 Oct 2023
În 2016, Două lozuri a bătut recordul de spectatori în primul weekend

Sile (Dragoș Bucur), Dinel (Dorian Boguță) și Pompiliu (Alexandru Papadopol), cei trei băieți veseli de provincie ce formau un triunghi comic memorabil în Două lozuri, revin pe marile ecrane de la noi, din 27 octombrie, în sequelul Încă două lozuri. Într-o mișcare inedită în industria de film de la noi, echipa filmului pune la bătaie „criptobiletul”, un premiu-tombolă a cărui valoare creşte în funcţie de numărul de spectatori, „putând ajunge până la 100.000 de euro dacă box office-ul ajunge la 1 milion de spectatori”, după cum explică Dragoș Bucur.

În 2016, Două lozuri a bătut recordul de spectatori în primul weekend şi a devenit repede unul din foarte puţinele filme româneşti profitabile, așa că previziunile echipei legate de premiul cel mare sunt cât se poate de plauzibile. Toți cei care își achiziționează un bilet la film, se pot înscrie site-ul oficial https://incadoualozuri.ro/criptobilet, iar câștigătorul este desemnat prin tragere la sorți. Premiul poate ajunge până la 100.000 de euro. Concursul se desfășoară în perioada 18 octombrie - 30 noiembrie.

În primul film, Două Lozuri, în regia lui Paul Negoescu, se spunea povestea comică a trei bărbați dintr-un mic orășel de provincie care câștigau marele premiu la loto, însă - nu după mult timp - biletul câștigător nu mai era de găsit, așa că cei trei au fost nevoiți să pornească într-o călătorie ca să-l recupereze.

La șapte ani distanță de la premiera primului film, regizorul și scenaristul Paul Negoescu, alături de producătorii și actorii Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță s-au reunit și i-au readus la viață pe Sile, Dinel și Pompiliu. Cum a fost viața lor în tot acest timp, cum îi regăsim? Au învățat ceva din întâmplările prin care au trecut prima dată? Vor folosi acum lecțiile primite în primul film? Urmează să aflăm în acest sequel. Cert este că cei trei au un gând clar: să se îmbogățească prin... minare!

Sile, Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuț, premiantul județului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranță a stickului, dar reușește performanța să-l piardă foarte repede, așa că „norocoșii” pornesc în căutarea lui. Aventurile îi poartă pe cei trei pe drumuri în deja celebra Dacie 1300.

Exploreaza subiecte similare:

Dragoş Bucur, Dorian Boguţă, Alexandru Papadopol, Încă două lozuri, Paul Negoescu

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells