Colonelul Quaritch va fi antagonistul tuturor continuărilor Avatar

de Cristina Grigore în 10 Aug 2017
Pe lângă Stephen Lang, va reveni în saga şi caporalul Lyle Wainfleet, jucat de Matt Gerald

Sequel-urile lui Avatar vor aduce cu siguranţă noi si surprinzătoare decoruri în universul creat de James Cameron, însă un fapt ce uimeşte încă pe pe acum admiratorii acestei saga (şi îi fac să se îndrepte cu gândul spre The Walking Dead) este vestea că încă un personaj va reveni la viaţă – Matt Gerald va relua partitura caporalului Lyle Wainfleet – dar şi că Miles Quaritch, colonelul jucat de Stephen Lang, va fi antagonistul tututor continuărilor Avatar.

Informaţia despre Quaritch nu este chiar nouă (revenirea lui a fost anunţată acum câţiva ani). Însă James Cameron i-a adus o completare, în interviul acordat EmpireOnline.com. „Ideea este ca sequel-urile Avatar să aibă, în mare parte, cam aceleaşi personaje. Există şi nume noi, pe lângă o mulţime de noi creaturi şi decoruri, aşa că am luat unele figuri cunoscute şi le-am pus în locuri nefamiliare, pentru a continua astfel această călătorie grandioasă”.

„Nu vor apărea de fiecare dată alte câteva personaje. Nu vom avea nici câte un villain în fiecare film, iar acest lucru va fi interesant. Este mereu acelaşi tip. Acelaşi nenorocit în toate patru filmele. Este grozav şi devine şi mai bun. Sunt convins că Stephen Lang va face o figură grozavă în aceste producţii”, a declarat cineastul.

A fost confirmată şi revenirea în sequel-uri a lui Grace Augustine, jucată de Sigourney Weaver (un alt personaj ce trecuse în nefiinţă în primul film). Nu a fost încă oferită vreo informaţie şi despre revenirea în franciză a lui Trudy Chacon (Michelle Rodriguez). Se vor afla şi în distribuţia continuărilor programate pentru lansare în 2020, 2021, 2024 şi 2025 actorii Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Cliff Curtis şi Oona Chaplin

Exploreaza subiecte similare:

James Cameron, Matt Gerald, Stephen Lang, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Cliff Curtis, Oona Chaplin, Avatar, Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4, Avatar 5 

Alte știri din cinema

Legendarul comic Jerry Lewis a murit duminică, la vârsta de 91 de ani

Jerry Lewis a fost recompensat în 2009 cu un Oscar pentru întreaga carieră. A fost nominalizat la premiul Nobel pentru pace în 1977 şi are două stele pe Walk of Fame, pentru film şi pentru televiziune

Postul TNT va lansa luni sezonul al patrulea al serialului Ultima navă

Lansarea din România vine la doar o zi după premiera din Statele Unite ale Americii

Iată cum s-au filmat scenele subacvatice din filmul Aquaman

Singurul film din universul extins DC pregătit pentru premieră în 2018

Finalul Sezonului 7 din Urzeala Tronurilor nu va conține o luptă decisivă

„Beyond the Wall” are premiera pe HBO România pe 21 august. Ultimul episod va avea premiera pe 28 august

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 10 august 2017 10:11
Ce.... idee... cretină !!!
unkn0wn pe 10 august 2017 10:55
Oricum primul Avatar a avut un scenariu de doi bani si vazut de atatea ori in alte filme.
mihnea_aspru95 pe 10 august 2017 12:18
"Nu vom avea nici câte un villain în fiecare film, iar acest lucru va fi interesant. Este mereu acelaşi tip. Acelaşi nenorocit în toate patru filmele. Este grozav şi devine şi mai bun. Sunt convins că Stephen Lang va face o figură grozavă în aceste producţii”, a declarat cineastul."

Asta m-a pus pe gânduri, sună interesant, deoarece Stephen Lang când te uiţi pare un om de temut (în superbul thriller Don't Breathe, ne-a arătat acest lucru. Era bun şi de CABLE în Deadpool 2, dar i-au dat lui Josh Brolin, rolul).

Chiar vreau şi sunt al naibii de curios cum va renaşte (teoria mea, poate îl bagă cineva cu planuri macabre într-un corp de "avatar", I Don't Know, că poate este unul cu ADN-ul lui pe acolo :))).

lolozilla pe 10 august 2017 13:13
Ce imbecilitate. Colonelul ala era chiar ok ca mentalitate de om militar inainte sa-l faca scenaristii s-o dea brusc in psihopatie si retard fara nici un motiv evident. Un scenariu imbecil, care vad ca se reia.
cosmin742000 pe 14 august 2017 12:37
Deja cand vad Avatar si continuare sunt in pragull atacullui cerebral

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback