Cine va regiza Furious 8? Doar trei nume au rămas pe lista scurtă

de Cristina Grigore în 6 Oct 2015
Furious 8 se va lansa pe 14 aprilie 2017

Vin Diesel anunţa în urmă cu o lună pe pagina sa de Facebook că se va face o ultimă trilogie Fast and Furious şi că regizorul viitorului film va fi dezvăluit tot de el. În octombrie, starul menţiona că la cârma lui Furious 8 va sta fie el, fie regizorul Rob Cohen, regizorul peliculei de început a seriei. Iată însă că producătorii s-au orientat către alţi candidati, astfel că, scrie TheHollywoodReporter.com, pe lista scurtă a acestora au rămas trei nume: F. Gary Gray, Louis Leterrier şi Adam Wingard.

Dintre toţi, notează TheWrap.com, F. Gary Gray este cel preferat de realizatori. Numele său a fost lăudat recent pentru succesul obţinut vara aceasta cu Straight Outta Compton. Gray a mai lucrat cu Diesel la A Man Apart, iar palmaresul său include The Negotiator şi The Italian Job.

Leterrier are şi el o experienţă bogată în domeniul filmelor de acţiune (The Transporter, The Incredible Hulk, Clash of the Titans), iar Wingard pare cea mai interesantă alegere dintre cei trei, datorită experienţei sale aproape exclusive pe terenul horror (cu The Guest arătând că abilităţile sale de cineast trec dincolo  de acest gen).

Furious 8 este programat pentru lansare pe 14 aprilie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious 8, Vin Diesel, Rob Cohen, F. Gary Gray, Louis Leterrier, Adam Wingard, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 6 octombrie 2015 14:22
Se face si f&f 8? Sa vezi ca o sa depaseasca numarul de episoade de la Tanar si nelinistit ca numar de filme
Han_Solo pe 7 octombrie 2015 11:27
Mi-a placut mult The Guest iar alegerea lui Adam Wingard pare interesanta (daca va fi ales) si cine stie, poate il vedem si pe Dan Stevens in F&F.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells