Cinci lucruri de știut despre „Fear the Walking Dead”

de Cinemagia în 19 Sep 2017
Difuzat la noi în fiecare luni, de la ora 22:00

Serialul-companion al „The Walking Dead”a fost lansat în 2015 și, de atunci, „Fear the Walking Dead” ridică stindardul groazei pe micile noastre ecrane, la AMC. Difuzat la noi în fiecare luni, de la ora 22:00, această producție extraordinară este centrată pe o serie de personaje de pe coasta de vest post-pandemică a Statelor Unite. O epidemie a infectat mapamondul, iar printre morții-vii care au acaparat lumea încearcă să supraviețuiască personajele noastre: membrii familiei lui Madison Clark (Kim Dickens) și persoanele pe care aceștia le întâlnesc pe traseu.

Machiajul perfect, interpretarea uimitoare a actorilor și povestea luptei impresionante despre supraviețuire sunt elementele care fac acest serial de-a dreptul intens. Am luat la puricat Internetul despre informații interesante despre povestea TV marca AMC și iată ce am descoperit:

Victor Strand poate pilota un iaht în realitate! Actorul Colman Domingo, care interpretează rolul în serial, a luat cursuri în San Diego, învățând cum să folosească instrumentele de la bordul navei Abigail. Poate la pensie își va cumpăra un iaht și va pleca la pescuit cu el... 

Nu vă așteptați să primiți răspunsuri. Din păcate, creatorii producției TV, Robert Kirkman și Dave Erickson, nu au de gând să dezvăluie cum a apărut virusul care a transformat oamenii în monștri carnovori.

Știai că poți juca „Fear the Walking Dead” pe smartphone sau tabletă? Jocul se numește „Fear the Walking Dead: Dead Run” și este unul tactic, care te trimite în miezul apocalipsei zombilor din Los Angeles. Jucătorii sunt urmăriți de morți-vii și trebuie să fugă prin decoruri celebre din serial: biserica abandonată, liceul, terenul de sport. Twist-ul? Dacă tragi prea des cu arma, încetinești; dacă tragi prea puțin, ești cotropit de zombi. Evident, poți juca intrând în pielea personajelor tale preferate: Travis, Madison, Strand sau Nick. La lansare, jocul mobile a avut 3 episoade, iar vara aceasta s-a lansat și a doua serie. Echipa serialului a luat în calcul și un posibil joc video de amploare: actorii au fost scanați corporal, pentru un potențial astfel de proiect și pentru figurine tematice. .

Serialul este complet original. Pentru că nu este bazat pe o serie de benzi desenate (ca producția-mamă, „The Walking Dead”), își permite să își surprindă fanii de fiecare dată. Cu alte cuvinte, nu există instrucțiuni de folosire pentru personaje, iar actorii au libertatea de a le dezvolta folosindu-și talentul propriu. Exinde universul poveștii, arătând aspecte care lipsesc din povestea originală, varietatea personajelor dă naștere unor povești interesante despre triumful spiritului uman, tenacitate, curaj, eșec și șansa unui nou început, prin transformări extraordinare – ca cea a lui Nick (Frank Dillane). Și fanii apreciază mult ce iese!

Sezonul 3 este ultimul pentru co-creatorul Dave Erickson. Acesta va părăsi postul de showrunner la finele acestei serii și va rămâne doar producător executiv. Motivul? A semnat un contract pe mai mulți ani cu AMC Networks, unde se va ocupa de dezvoltarea de noi povești TV (pentru AMC și alte posturi din portofoliu, ca SundanceTV). „Mi-a plăcut extrem de mult să colaborez cu scenariștii și regizorii, cu echipa și cu actorii și sunt atât de mândru de ce am reușit să realizăm în primele două sezoane. Abia aștept să termin sezonul trei, să îl împărtășesc cu fanii și să încep crearea de noi proiecte cu partenerii mei de la AMC”, a transmis el, citat de deadline.com. 

Exploreaza subiecte similare:

Fear the Walking Dead, Kim Dickens, Robert Kirkman, Dave Erickson

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 11:05
Serialul tv "The Walking Dead", devenit intre timp o productie de un real succes, mi-a captat atentia din prmul moment, iar vizionarea lui este o adevarata placere.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells