Christian Bale va fi protagonistul unui film despre Enzo Ferrari

de Cristina Grigore în 21 Aug 2015
Pelicula, în regia lui Michael Mann, are la bază un volum biografic

Michael Mann, regizorul lui The Heat și The Insider, și-a găsit protagonistul viitorului său proiect cinematografic. TheHollywoodReporter.com relatează că acesta este chiar fostul Batman, Christian Bale. El va intra în pielea unuia dintre cei mai cunoscuți industriași din domeniul auto, Enzo Ferrari, omul care a pus bazele companiei Ferrari și a devenit legendar datorită ambiției de a-și împlini visul.

Filmul se află de multă vreme pe agenda lui Mann. Are ca sursă de inspirație volumul biografic scris de Brock Yates – Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Race, The Machine și va căuta distribuitori atât la Festivalul de Film de la Toronto, cât și pe alte piețe.

Bale și Mann au mai lucrat împreună acum șase ani, la pelicula cu gangsteri Public Enemies, în care actorul l-a întruchipat pe agentul FBI John Dillinger.

Ultimul film lansat de Mann a fost drama polițistă Blackhat, ce l-a avut pe Chris Hemsworth în rol principal. Producția nu a impresionat însă prea mult nici criticii, nici publicul.

Bale a apărut anul acesta în drama romantică a lui Terrence Malick, Knight of Cups, bine cotată de critici. Anul viitor va putea fi văzut într-un film a cărui acțiune este plasată în lumea escrocheriilor financiare de top, în The Big Short, unde va juca alături de Brad Pitt.

Exploreaza subiecte similare:

Christian Bale, Michael Mann, Public Enemies, Blackhat, Knight of Cups, The Big Short: Inside the Doomsday Machine

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
adelutza_p pe 23 august 2015 08:28
In Public Enemies, Christian Bale l-a interpretat pe Melvin Purvis, nu pe John Dillinger.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells