Christian Bale explică de ce nu s-a făcut și al patrulea film The Dark Knight

de Cristina Grigore în 18 Nov 2019
După The Dark Knight Rises (2012), Warner Bros. a dorit continuarea seriei

Într-un interviu acordat publicației Toronto Sun, Christian Bale a dezvăluit că cei de la Warner Bros. și-au exprimat interesul pentru continuarea francizei după The Dark Knight Rises (2012), însă nu au reușit să meargă mai departe cu a patra parte a acesteia din cauza unei înțelegeri pe care starul a făcut-o cu regizorul Christopher Nolan.

„Când m-au abordat directorii de la Warner și mi-au spus că au în plan și al patrulea film al seriei, am refuzat participarea. Le-am zis că trebuie să respectăm visul lui Chris [Nolan, n. red.], care a sperat la o trilogie și a dorit ca lucrurile să rămână la nivelul acesta. Le-am sugerat că ar fi bine să nu ne întindem mai mult, că nu ar fi un gest prea responsabil. După această întâlnire, am fost informat că nu mai aveau nevoie de serviciile mele”, a povestit starul, ușor amuzat.

De altfel, actorul a menționat că nici trilogia nu a fost de la bun început în cărți. Studioul a decis să meargă mai departe cu un sequel în ciuda rezultatelor slabe obținute de Batman Begins (2005) la box office. Filmul a strâns 373,4 milioane de dolari internațional, la un buget de 150 milioane.

„Când, după primul film, m-au sunat și mi-au spus că sunt de acord cu sequel-ul a fost fantastic. Ne-am gândit că nu vom mai avea o asemenea ocazie. Apoi l-au cerut și pe al treilea. Însă Chris hotărâse deja că, dacă vom avea șansa să ajungem la a treia parte, să ne oprim”, a punctat Bale.

Nolan lucrează acum la o producție originală, Tenet, ce se va lansa anul viitor, în iulie. Christian Bale poate fi văzut alături de Matt Damon în Marea provocare: Le Mans ’66, intrat pe 15 noiembrie și în cinematografele noastre.

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Christian Bale, The Dark Knight Rises, Christopher Nolan, Batman Begins, Tenet, Matt Damon, The Grand Challenge: Le Mans '66

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rasinar.ionel pe 18 noiembrie 2019 20:52
Ar fi un de vis încă un film The Dark Knight. Sper să se lase înduplecat Nolan.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells