Chris Pine confirmă antagonistul din Wonder Woman

de Cristina Grigore în 12 Ian 2017
Actorul a vorbit într-un interviu recent despre personajul său şi despre cel pe care protagonista îl va înfrunta

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, Wonder Woman, îl va avea Chris Pine în rolul lui Steve Trevor, soldatul american a cărui cale se intersectează cu cea a Dianei din Themyscira. Într-un interviu publicat de revista franceză Studio Ciné Live şi preluat de MovieWeb.com, actorul a dat câteva lămuriri legate de rolul său şi de cine va fi villain-ul filmului.

Deşi declaraţiile actorului nu au confirmat un zvon mai vechi – ce susţinea că liderul militar jucat în film de actorul Danny Huston ar fi chiar villain-ul peliculei – acestea au arătat că, într-adevăr, cel pe care prinţesa amazoniană îl va înfrunta va fi chiar Ares, Zeul Războiului.

„Eu joc rolul unui pilot care lucrează pentru Aliaţi şi îi spionează pe germani fără ştiinţa lor. Personajul meu pune mâna pe un caiet plin de formule ştiinţifice dintr-o bază otomană. Fură apoi un avion, însă este doborât în mijlocul oceanului”, explică Pine.

„Printre acele formule se află şi cea a unui gaz letal, ce ar putea anihila omenirea. Se pare că asta îi trezeşte interesul lui Ares, Zeul Războiului, care este gelos pe oameni, creaţie a tatălui său, Zeus” […] Pentru a readuce pacea între oamenii întărâtaţi între ei de Zeus, acesta a adus în lume Amazoanele, pe care Ares le-a transformat în sclave. Ele s-au revoltat însă cu ajutorul lui Zeus, care moare de mâna fiului său. Acesta reuşeşte să afle şi locaţia minunatului regat amazonian, Themyscira, locul unde creşte Diana", mai arată actorul.

Wonder Woman va fi prima producţie de proporţii a Marvel cu o eroină în rol principal, de la lansarea universului cinematografic Marvel, în 2008, cu Iron Man. Filmul, ce va apărea în cinematografele noatre pe 2 iunie, va fi regizat de Patty Jenkins.

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman, Chris Pine, Danny Huston, iron man, Patty Jenkins

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vyydo pe 12 ianuarie 2017 14:39
Wonder Woman apartine de DC Comics, nu de Marvel.
cavallioty pe 12 ianuarie 2017 14:58
nu pot sa cred ce ai scris,ai dat cu batu in balta la ultimul paragraf,mai bine nu il scriai,nu te-ai oprit macar dupa glumita cu Wonder Women apartine de Marvel ci ai continuat si cu Iron Man ca sa nu cumva uitam ca nu ai treaba cu lumea cinematografica si ca probabil jobul tau actual nu este ceea ce vrei de fapt
Alex4Fun90 pe 12 ianuarie 2017 16:07
Cristina greseste de ani de zile la articole ... Nu este o noutate
camaleonii pe 12 ianuarie 2017 17:08
"Wonder Woman va fi prima producţie de proporţii a Marvel cu o eroină în rol principal, de la lansarea universului cinematografic Marvel, în 2008, cu Iron Man. Filmul, ce va apărea în cinematografele noatre pe 2 iunie, va fi regizat de Patty Jenkins."
sa fim siguri ca nu se pierde :))))
totusi, poate cristina a confundat WW cu Captain Marvel. alta explicatie logica nu gasesc

edi2o9 pe 12 ianuarie 2017 20:57
O greșeală catastrofala sa nu poți face diferențierea între Marvel si DC Comics . Rușine pentru autor si site-ul Cinemagia pentru ca au permis așa ceva !!!!!!
mihai_barbu pe 12 ianuarie 2017 21:14
E ok din partea ma tot la desene animale de pe animal x planet se incadreaza :))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells