Charlie Sheen relatează că tratamentul pentru HIV l-a adus „în pragul demenţei”

de Gloria Sauciuc în 7 Mai 2017
Actorul a relatat că a folosit PRO 140, un medicament injectabil împotriva HIV care lucrează ca un anticorp

Charlie Sheen a dezvăluit că a ajuns  „în pragul demenţei” după ce a luat un tratament pentru HIV, însă acum susţine că se simte mult mai bine după ce a încercat un medicament experimental anti-HIV numit PRO 140, scrie publicaţia Mirror.

Sheen, de 51 de ani, a fost diagnosticat cu HIV în 2011. Actorul a ţinut diagnosticul în secret ani întregi de teamă ca acest aspect să nu îi distrugă cariera, însă - în cele din urmă - surprindea publicul în noiembrie 2015 atunci când anunţa, într-un interviu cu Matt Lauer, că are HIV.

Actorul din Two and a Half Men declara că a cheltuit milioane de dolari ca să păstreze secretul asupra bolii sale. Actorul a declarat, mai nou, în faţa publicului de la hotelul Hollywood Roosevelt despre cum îşi trata boala luând zilnic patru pastile. Actorul declara că acest „cocktail de medicamente” i-a produs efecte secundare grave: „Medicamentele mi-au ţinut boala sub control şi am supravieţuit", a zis actorul „dar m-am luptat cu migrene şi, uneori, cu o stare la limita demenţei".

Totuşi, acum lucrurile par să fie mai bine. Actorul a relatat că a folosit PRO 140, un medicament injectabil împotriva HIV care lucrează ca un anticorp: „Am început să îmi revin, şi asta în toate aspectele vieţii”, relata Charlie Sheen. Actorul recomandă PRO 140, în speranţa că medicamentul, deocamdată experimental, va fi omologat şi va deveni disponibil pe piaţă. Actorul a luat contact prima dată cu produsul tot într-o emisiune (Dr.Oz) în februarie, unde i s-a oferit să îl testeze experimental, iar actorul a acceptat: „Este excepţional. Cel puţin îmi aduc aminte cum mă simţeam atunci şi cum mă simt acum. Uau. Vorbim de o transformare. Acum eşti pe drumul către pierzanie şi în clipa următoare pe drumul către salvare. Este minunat”. Charlie Sheen, de asemenea, a lăudat grija medicilor şi s-a angajat că va contribui cu reputaţia sa la promovarea medicamentului. „Este un dar faptul că sunt viu”, a spus în încheiere „Aş fi putut să fug şi să mă ascund, nu să vorbesc sincer, dar am ales să fac altceva”.

Vineri, actorului i s-a cerut de către vameşii americani să aterizeze cu avionul personal la Brown Field Airport din San Diego, unde actorul a fost anchetat pentru deţinere de droguri, după cum scrie Crime Online. Totuşi, percheziţia ulterioară nu a găsit nimic. Sheen a căpătat o reputaţie nefericită de-a lungul timpului datorită consumului de droguri, de alcool şi a escapadelor cu prostituate. Actorul a fost inclusiv internat în spital pentru o supradoză, pierzând rolul din serialul Two and a Half Men pentru aceleaşi motive.

Exploreaza subiecte similare:

Charlie Sheen, Two and a Half Men

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells