Channing Tatum, pregătit să devină Gambit

de Cristina Grigore în 3 Feb 2014
Actorul l-ar putea interpreta, într-un film de sine stătător, pe Gambit, membru X-Men și iubit al lui Rogue

Un actor pe val la Hollywood, Channing Tatum a fost capul de afiș al mai multor titluri cunoscute din ultima vreme (21 Jump Street, White House Down, Magic Mike), iar agenda sa de lucru este în continuare plină (22 Jump Street, Jupiter Ascending, The Book of Life, Foxcatcher). Iată însă că producătoarea lui X-Men: Days of Future Past, Lauren Shuler Donner, vrea să mai adauge un film în programul actorului, ce-l va aduce pe acesta în pielea mutantului Gambit, în benzile desenate un membru al X-Men.

Producătoarea a declarat pentru revista Empire că își dorește foarte mult să realizeze acest film alături de Tatum, și el interesat de ceva vreme de acest personaj, un hoț din New Orleans de neînvins în lupta corp la corp, capabil să manipuleze după bunul plac energia cinetică și a cărui „armă” preferată sunt cărțile de joc, pe care le aruncă cu o forță și o viteză supraomenești.

Având în vedere și implicarea actorului, Shuler este dornică să obțină cât mai curând finanțarea proiectului. „Abia aștept să fac un film cu Channing Tatum. Nu trebuie să fie unul de proporții. Este vorba despre un hoț din New Orleans, este o poveste cu totul diferită [de cea din X-Men]. El a acceptat propunerea, acum trebuie să convingem și studioul să ne susțină. Dar cine îi poate rezista lui Channing? Este un simpatic”, a  declarat aceasta.

Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, 21 Jump Street, White House Down, Magic Mike, 22 Jump Street, Jupiter Ascending, The Book of Life, Foxcatcher, X-Men: Days of Future Past, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 3 februarie 2014 10:03
Este total nepotrivit pentru rolul lui Gambit si nu inteleg de ce nu-l pastreaza pe Taylor Kitsch care a fost un Gambit foarte bun in primul Wolverine.
Han_Solo pe 3 februarie 2014 10:32
De ce? Doua filme: John Carter, Battleship. Ambele cu bugete foarte mari si ambele esecuri. Nu cred ca la ora actuala exista studiou care vrea sa riste cu el. Si nici Savages nu s-a descurcat prea bine la incari cu toate ca nu a avut un buget asa de mare.
Cristian-Marius-Matei pe 7 februarie 2014 20:30
Han_Solo Taylor Kitsch s a descurcat destul de bine in putinele scene din X-men Origins: Wolverine si i se potriveste mai bine fizicrolul deoarece in benzile desenate Gambit nu e asa de corpolent ca Channing Tatum
legolas05 pe 3 februarie 2014 10:50
Chiar este total nepotivit pentru acest rol,dar pana va obtine finantarea cred ca va trece mult timp.
AndreBlack pe 3 februarie 2014 11:02
Tatum este mult mai bun decat Kitsch si asa se vede in mai toate filmele lui . Ar fi mult mai potrivit .
cristi23 pe 3 februarie 2014 11:26
interesant.........
yukkio pe 3 februarie 2014 13:05
nu i se potriveste...chiar daca este un actor excelent
alex_il_fenomeno pe 18 februarie 2014 12:08
Va intra perfect in pielea personajului, eu asa cred.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells