Channing Tatum ar putea fi protagonistul lui The Forever War, una dintre cele mai disputate adaptări SF ale momentului

de Cristina Grigore în 1 Mai 2015
Jon Spaihts (Prometheus, viitorul Doctor Strange) se va ocupa de scenariul filmului

Anul trecut studiourile 20th Century Fox puseseră ochii pe romanul americanului Joe Haldeman, un SF cu fundal militar – romanul a stat la baza seriei SF Masterworks a autorului - ce a câştigat premii de top în domeniu: Nebula (1975), Hugo şi Locus (1976). Însă, cum proiectul nu s-a materializat, adaptarea se află acum între două mari studiouri de producţie, Sony şi Warner Bros., ce luptă pentru a achiziţiona drepturile de producţie.

Site-ul Deadline a aflat că un film inspirat din The Forever War  se află acum în dezvoltare, iar în rolul central a fost ales Channing Tatum. Jon Spaihts (Prometheus, viitorul Doctor Strange) se va ocupa de scenariu.

Potrivit unor surse ale Deadline, Warner Bros. se află în negocieri finale pentru adaptarea aclamatului roman SF, însă cum studioul de producţie al lui Tatum are un proiect în desfăşurare la Sony, există şanse ca această companie să se implice în producţie.

The Forever War este povestea unui soldat spaţial care, după o lungă şi complicată misiune, face cu greu faţă revenirii acasă din cauza fenomenului de dilatare a timpului.  

Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, The Forever War

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 1 mai 2015 12:05
De abia astept filmul ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells