Chance Perdomo, starul din Chilling Adventures of Sabrina, a murit. Avea 27 de ani

de Gloria Sauciuc în 1 Apr 2024
L-a interpretat pe vrăjitorul Ambrose Spellman în serialul Netflix Chilling Adventures of Sabrina și pe Andre Anderson, un supraom cu abilități de manipulare magnetică, în serialul Prime Video Gen V, un spinoff al The Boys

Chance Perdomo, care a jucat în serialele de televiziune Gen V și Chilling Adventures of Sabrina, a murit în urma unui accident de motocicletă. Avea 27 de ani.

Agentul de publicitate al lui Perdomo a confirmat sâmbătă decesul actorului britanico-american într-o declarație pentru Variety: „Cu inimile îndurerate împărtășim vestea morții premature a lui Chance Perdomo în urma unui accident de motocicletă. Autoritățile au informat că nu au fost implicate alte persoane. Pasiunea sa pentru arte și apetitul insațiabil pentru viață au fost simțite de toți cei care l-au cunoscut, iar căldura lui va dăinui în cei pe care i-a iubit cel mai mult. Vă rugăm să respectați dorința de intimitate a familiei, care deplânge pierderea fiului și fratelui lor iubit”.

Perdomo a fost cunoscut pentru rolurile sale ca Ambrose Spellman în serialul Netflix Chilling Adventures of Sabrina și ca Andre Anderson în serialul Gen V, un spinoff al serialului The Boys.

„Nu ne putem împăca cu ideea asta. Pentru aceia dintre noi care l-au cunoscut și au lucrat cu el, Chance era întotdeauna fermecător și zâmbitor, o forță a naturii plină de entuziasm, un interpret incredibil de talentat și, mai presus de orice, o persoană foarte bună și ușor de îndrăgit”, au declarat producătorii serialului Gen V într-o declarație comună, citată de Variety.

„Faptul că trebuie să scriem despre el la timpul trecut e lipsit de orice logică. Ne pare foarte rău pentru familia lui Chance și plângem pierderea prietenului și colegului nostru. Îmbrățișați-i pe cei dragi în această seară”.

Perdomo s-a născut la 19 octombrie 1996, în Los Angeles, California. În copilărie, s-a mutat împreună cu mama sa în Southampton, în comitatul Hampshire, Anglia, unde a urmat școala Redbridge Community School înainte de a merge la Peter Symonds College din Winchester. Perdomo intenționa să studieze Dreptul, dar s-a mutat la Londra pentru a urma actoria; s-a alăturat Teatrului Național de Tineret și a urmat cursuri la Identity School of Acting.

Perdomo a apărut în mai multe emisiuni de televiziune și scurtmetraje înainte de a fi distribuit în serialul Chilling Adventures of Sabrina, în care mai joacă Kiernan Shipka, Ross Lynch și Jaz Sinclair. El l-a interpretat pe Ambrose Spellman timp de patru sezoane, din 2018 până în 2020. Perdomo a jucat, de asemenea, rolul lui Jerome Rogers în filmul de televiziune Killed by My Debt din 2018, care i-a adus o nominalizare BAFTA pentru cel mai bun actor în rol principal. În serialul Prime Video Gen V, Perdomo l-a interpretat pe Andre Anderson, un student de la Universitatea Godolkin care își valorifică abilitățile de manipulare magnetică. Producția celui de-al doilea sezon va fi amânată pe termen nedefinit în urma decesului. Perdomo a jucat în seria de filme „After”, cu Josephine Langford și Hero Fiennes Tiffin protagoniști. El l-a interpretat pe Landon Gibson în After We Fell (2021), After Ever Happy (2022) și After Everything (2023).

Jurnalista Jennifer Maas, de la publicația Variety, și-l amintește pe actor: „În urmă cu cinci luni, am vorbit cu Chance Perdomo despre finalul primului sezon al serialului Gen V, un spinoff al serialului The Boys, și i-am simțit entuziasmul vibrând prin telefon. În timp ce orice tânără vedetă este probabil încântată să vorbească despre cel mai recent proiect al său, acest interviu s-a simțit palpabil de important pentru Chance, deoarece a fost prima dată când actorul britanico-american în vârstă de 27 de ani chiar a putut să promoveze Gen V de la Amazon, din cauza angajamentului său în greva SAG-AFTRA, care s-a încheiat la o săptămână după difuzarea finalului.

Debordând de dorința de a intra în detalii despre personajul său, Andre Anderson, supererou student la universitate, Perdomo a făcut o pauză la începutul convorbirii noastre pentru a-mi spune că își amintea de interviurile pe care i le luasem în timpul în care juca rolul lui Ambrose Spellman în Chilling Adventures of Sabrina al Netflix: 'Dumnezeu să te binecuvânteze, mulțumesc Asta a fost acum patru sau cinci ani'. Acesta este genul de vedetă care era Chance - cu adevărat recunoscător pentru tot ceea ce a avut...

Și, când am încheiat conversația noastră, 15 minute mai târziu, i-am promis lui Chance că, în calitate de superfan al The Boys de la publicația Variety, îi voi mai oferi multe ocazii de a vorbi atunci când Gen V se va întoarce pe micile ecrane: 'Doamne ajută, abia aștept. Dumnezeu să te binecuvânteze și sper că ai avut o zi frumoasă. Mi-a făcut plăcere să stau de vorbă cu tine. Și abia aștept sezonul 2'”, ar fi răspuns tânărul actor.

Exploreaza subiecte similare:

Gen V, Chilling Adventures of Sabrina, Chance Perdomo, After We Fell, After Ever Happy, After Everything, Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells