Cercul complet, serie limitată Max Original, e acum pe HBO Max

13 Iul 2023
Miniseria este produsă și regizată de Steven Soderbergh

Regizat de Steven Soderbergh și avându-i pe Claire Danes, Timothy Olyphant și Dennis Quaid în distribuție, noul serial Cercul complet este disponibil pe HBO Max, se vede într-un comunicat emis Cinemagia.

Cercul complet (Full Circle) este un nou serial de dramă Max Original, care prezintă o investigație de răpire pe parcursul căreia sunt descoperite secrete care leagă mai multe personaje și culturi din New York-ul zilelor noastre.

De la regizorul Steven Soderbergh și scenaristul Ed Solomon, Cercul complet a debutat deja pe HBO Max cu două episoade. Seria de șase episoade va continua cu două episoade în fiecare săptămână.

Cercul complet este produs și regizat de Steven Soderbergh. Ed Solomon este scenarist și producător executiv. Casey Silver este producător executiv.

Distribuție: Zazie Beetz, Claire Danes, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Timothy Olyphant, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes și Dennis Quaid.

Exploreaza subiecte similare:

Steven Soderbergh, Claire Danes, Timothy Olyphant, Dennis Quaid, Ed Solomon, Zazie Beetz, Jim Gaffigan

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells