Cele mai bune și cele mai slabe trailere din 2019

de Cristina Grigore în 24 Dec 2019
Unele au reușit într-adevăr să capteze atenția, însă altele au fost mai bune... fără sonor

Rolul unui trailer este asemănător aceluia al unui mesager – trebuie să îți prezinte, pe scurt și cât mai atractiv, un mesaj/o poveste, și trebuie să facă asta în cele mai frumoase „haine”.

Nimic nu atrage atenția asupra unui film ca un trailer bun, iar dacă se nimeresc tonul, ritmul și se introduc câteva elemente de acroșaj, păstrându-se totuși pentru vizionarea peliculei cele mai bune părți din aceasta, atunci scopul a fost îndeplinit.

Pe final de an, publicațiile de profil au publicat liste cu cele mai bune și mai slabe trailere, însă cei de la revista Empire au ales o prezentare ceva mai deosebită a acestora, pe modelul categoriilor dintr-o festivitate de premiere.

Iată, așadar, prin ce s-au remarcat trailerele filmelor celebre din 2019.

Cel mai probabil să îți dea coșmaruri (și filmul e la fel, după critici)

Cats

 


Cel mai jenant pentru cariera lui Will Smith (Duhul din Lampă, pe care l-a interpretat, nu a avut parte de cel mai bun CGI; lucrurile s-au îndreptat totuși până la debutul peliculei)

Aladdin


Cel care are cele mai mari șanse să te facă să plângi (în care Tom Hanks interpretează un personaj adorat în America – Domnul Rogers, gazda unei emisiuni pentru copii)

A Beautiful Day in the Neighborhood


Cel care devine mult mai bun dacă tai sonorul

A Dog's Journey


Cel cu cea mai șocantă transformare (cu Octavia Spencer într-un rol total diferit de cel blajin din The Help)

Ma


Cu cele mai mari șanse să te binedispună (filmul care ne face să ne întrebăm cum ar fi dacă ai asculta hiturile Beatles ca și cum ar fi absolut Noi)

Yesterday


Cel care a indignat cel mai mult

Joker


Cel mai ușor de confundat cu un scurtmetraj

The Lighthouse


Mai bun decât filmul

Us


Cel mai mohorât trailer al unui film cu supereroi făcut vreodată

Avengers: Endgame

Exploreaza subiecte similare:

Cats, Aladdin, A Beautiful Day in the Neighborhood, A Dog's Journey, Ma, Yesterday, Joker, The Lighthouse , Us, Avengers: Endgame

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 24 decembrie 2019 22:51
De ce să mă facă să plâng un trailer despre un personaj important doar pentru americani? Nu înțeleg... Trailerul lui "Us" e excelent, dar nu cred că e mai bun decât filmul, aici trebuia să menționați trailerul lui John Wick 3, un trailer excelent, dar un film mediocru, o parodie de film. "Us" a avut un trailer superb, dar și filmul a fost foarte bun. John Wick 3 a avut un trailer la fel de frumos și spectaculos, dar filmul a fost o bătaie de joc asupra realității, asupra privitorului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells