Cele mai bune 15 trailere din 2015

de Gloria Sauciuc în 8 Ian 2016
Trailerul filmului lui Quentin Tarantino anunţă un dialog bun şi peisaje uluitoare

Ne-au fascinat, ne-au ispitit, ne-au trezit curiozitatea și, uneori, ne-au dezvănuit mai mult decât vroiam să ştim. Dar au fost câteva trailere magnifice în 2015. Iată o selecție, realizată de redactorii Empire. Care este preferatul vostru? 

Spioana

Cea mai recentă de colaborare a lui Paul Feig cu Melissa McCarthy s-a dovedit a fi o comedie spumoasă cu spioni. Trailerul a fost o scurtă introducere a Susanei Cooper (McCarthy) și a lumii ei, care a anunţat amestecul de râsete și cascadorii.

În Inima Mării

Apă. Întinderi imense de apă, perfecte pentru cel mai recent film al lui Ron Howard, bazat (vag) pe scufundarea navei Essex, care vâna balene. Filmul cu Chris Hemsworth, Tom Holland, Brendan Gleeson și Ben Whishaw în distribuție are un trailer puţin mai diferit, care face o impresie bună despre film.

Steve Jobs

Ultimul film al lui Danny Boyle se bazează pe dialogurile inteligente ale lui Aaron Sorkin – „muzicienii cântă la instrumentele lor. Eu conduc orchestra” – ca idee pentru ce vă puteţi aştepta de la acest film. Nu are mari dezvăluiri de făcut, dar are interpretări spectaculoase, scenariu prolix și un regizor de Oscar.

Marţianul

Fanii cărţii lui Andy Weir l-au aşteptat cu nerăbdare şi au răsuflat uşuraţi când au văzut primul trailer al filmului regizat de Ridley Scott. Explorarea dramatică a spațiului și momentele critice de pericol au fost echilibrate cu umorul care a făcut spectatorii să-l iubească pe astronautul Mark Watney.

The Revenant: Legenda lui Hugh Glass

Alejandro G. Iñárritu a revenit cu acest film despre moarte și răzbunare în interpretarea lui Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter și Domhnall Gleeson.

Trailerul oferă o idee destul de limpede despre eforturile depuse de echipă la temperaturi de îngheț, pe teren dur, dar şi peisaje uimitoare incluse în film.

Creed

Nimeni nu a fost sigur că încercarea lui Ryan Coogler de a face un spin-off Rocky ar avea succes, dar se pare, după lansarea din Statele Unite, că a reușit.

Trailerul ne oferă ecact ce ne doream –Michael B. Jordan arătând ca şi cum ar putea opri un tren cu un singur pumn și foarte mult Sly Stallone.

Cei 8 odioşi

Trailerul filmului lui Quentin Tarantino anunţă un dialog bun şi peisaje uluitoare, iar distribuţia se bazează pe interpretarea de zile mari a lui Samuel L. Jackson.

Ave, Cezar!

Fraţii Coen. Comedie. Distribuţie excelentă. Ce avem dacă amestecăm aceste ingrdiente? O comedie potenţial clasică.

Trailerul prezintă elementele de bază – Josh Brolin, George Clooney, Channing Tatum (dansând!), Tilda Swinton şi Scarlett Johansson într-o satiră a Hollywoodului din anii 1950. Avem aşteptări mari.

Căpitanul America: Războiul civil

Universul Cinematografic Marvel se dezvăluie încă o dată în trailerul plin de cofruntările mari din film: dezacordul între Steve Rogers (Chris Evans) și Tony Stark (Robert Downey Jr.), între Răzbunători şi câţiva nou veniţi. E încă devreme pentru efecte specIale, dar regizorii Joe și Anthony Russo anunţă multă acţiune.

Star Trek: Dincolo de infinit

O intrare mai întârziată, dar amuzantă, pentru că Justin Lin preia scaunul de regizor pentru noul Star Trek iar trailerul anunţă că echipajul ei se confruntă cu o provocare și mai mare decât de obicei.

Vrăjitoarea/The Witch

Teroare pură și ură religioasă sunt la ordinea zilei în acest trailer, care de bazează pe decorul de epocă și interpretare. Povestea lui Robert Eggers despre vrăjitorie, posesie și o familie dezmembrată este anunţată promiţător de un trailer dramatic.

Deadpool

Trailerul în stilul Marvel anunţă mult umor şi violenţă şi un Wade Wilson (Ryan Reynolds) extrem de talentat în a ne face să râdem prin discursul său plin de poante, prin mişcări şi uşurinţa cu care îşi elimină oponeţii din luptă.

Mad Max: Drumul furiei

Întoarcerea lui George Miller în pustiul apocaliptic a beneficiat de un trailer ce a oferit priveliști spectaculoase și cascadorii ce anulează legile fizicii. Iar filmul se ridică la înălţimea aşteptărilor anticipate prin trailer.

Suicide Squad

Trailerul ne face cunoştinţă cu o mulţime de personaje noi din universul cinematografic DC, mult mai puţin cunoscute decât Superman, Batman şi IronMan.

Dar este un trailer bine făcut, iar Joker, Harley Quinn, Deadshot şi restul ne promit o abordare mai întunecată a ecranizărilor după benzi desenate.

Star Wars: The Force Awakens

„Chewie… Am ajuns acasă.” Trailerele pentru Trezirea forţei s-au bazat pe nostalgie, dar au reuşit să introducă o serie întreagă de noi personaje care par destinate să devină la fel de populare precum cele clasice.

Deşi J.J. Abrams și Disney au decretat că nu ar trebui dezvăluie prea multe, trailerul şi-a făcut treaba, aducând în cinematografe un număr record de spectatori.

Exploreaza subiecte similare:

Spy, In the Heart of the Sea, Steve Jobs, The Martian, The Revenant, Creed, The Hateful Eight, Hail Caesar!, Captain America: Civil War, Star Trek Beyond, Deadpool, Mad Max: Fury Road, Suicide Squad, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, The Witch

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 8 ianuarie 2016 09:58
Paerea celor de la Empire. Nu si a mea :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells