Cel mai neconvențional medic chirurg cardiovascular în noul serial Ritmul inimii, exclusiv la Diva

de Cinemagia în 21 Sep 2016
În fiecare marți (cu excepția datei de 27 septembrie, când vom urmări două episoade) va fi difuzat câte un episod

Inspirat de viaţa şi realizările Dr. Kathy Magliato, noul serial medical dramatic are premiera exclusiv la DIVA, cu două episoade difuzate marți, 27 septembrie, la 21:00. Ritmul inimii (Heartbeat) este povestea Dr. Alex Panttiere (Melissa George), un chirurg cardiovascular renumit în întreaga lume şi una dintre puţinele femei care activează în acest domeniu. Încăpăţânată şi curajoasă, Alex operează întotdeauna după propriile reguli, se bucură de o viaţă personală intensă - care o ţine la fel de ocupată ca locul ei de muncă -, coordonează zilnic medici internişti şi şefi sceptici şi împinge graniţele medicinei la maximum. Este un medic de succes, care trebuie să facă față presiunilor de tot felul și care trebuie să se confrunte cu pacienți aflați în situații limită, cu copii bolnavi, un fost soț și un iubit.

În primele episoade ale serialului Ritmul inimii, când gemeni siamezi ajung la spital diagnosticaţi cu cancer, Alex recomandă o operaţie extrem de riscantă, ceea ce provoacă o dezbatere etică intensă în cadrul departmentului. Într-un alt episod, când întâlnește, la spital, un tânăr care nu poate vorbi decât rostind toate propoziţiile invers, Alex vede o şansă de a testa o nouă tehnologie.

Actriţa australiană Melissa George este celebră pentru rolul lui Marilyn Garbanza din serialul Soția perfectă și cel al Dr. Sadie Harris din Anatomia lui Grey. În Ritmul inimii mai joacă și actorii Dave Annable, Don Hany, Shelley Conn, Rudy Martinez, Maya Erskine și mulți alții.

Urmăriți în premieră, începând de marți, 27 septembrie, de la ora 21:00, serialul Ritmul inimii, exclusiv la DIVA. În fiecare marți (cu excepția datei de 27 septembrie, când vom urmări două episoade) va fi difuzat câte un episod.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells