Cei șapte magnifici, cea mai rapidă creștere a vânzărilor de bilete dintre toate producțiile lui Denzel Washington

de Gloria Sauciuc în 25 Sep 2016
Filmul se îndreaptă vertiginos către un volum de încasări de peste 30 de milioane în primul weekend de rulare

Westernul Cei șapte magnifici a încasat 1,75 milioane de dolari la avanpreiera de joi, în cele 3096 de locații americane de rulare, scrie Variety. Filmul se îndreaptă vertiginos către un volum de încasări de peste 30 de milioane în primul weekend de rulare. Fandango relata joi că Cei șapte magnifici marchează cea mai rapidă creștere a vânzărilor de bilete dintre toate producțiile lui Antoine Fuqua și Denzel Washington. În acest punct, filmul a depășit ca volum de vânzări The Equalizer și Olympus Has Fallen.

De cealaltă parte, Storks a depășit Mr. Peabody and Sherman, de asemenea vândut pe site-ul de bilete online Fandango. Cu Denzel Washington și cu Chris Pratt, în regia lui Antoine Fuqua, Cei șapte magnifici a avut costurile de producție de 90 de milioane de dolari, scrie Variety. Ethan Hawke, Vincent D Onofrio, Byung-hun Lee și Manuel Garcia-Rulfo fac și ei parte din distribuția filmului care este, în mod interesant, un remake la remake.

Cei șapte samurai al lui Akira Kurosawa a inspirat westernul din 1960 al lui John Sturges care, la rândul lui, a dat naștere filmului actual. Cei șapte magnifici a fost proiectat în prima noapte a Festivalului de Film de la Toronto. În cronica publicată de Variety, criticul de film Owen Gleiberman a notat despre film că „bifează la toate punctele, însă ratează esența originalului”. Filmul are, în acest moment, un rating de 63% pe Rotten Tomatoes.

Tot în acest weekend s-a lansat Storks, un film de animație de la Warner Bros. care îi cuprinde în distribuția de voci pe Andy Samberg, Keegan Michael Key, Jordan Peele, Jennifer Aniston, Katie Crown și pe Kelsey Grammer. Ambele filme vizează să ia locul unul de la Sully al lui Tom Hanks, care stă pe locul 1 al box-office-ului american în decursul ultimelor două weekenduri.

Spectatorii români se pot bucura weekendul acesta și de thrillerul românesc Câini, cu o distribuție remarcabilă - Dragoș Bucur, Emilian Oprea, Gheorghe Vișu, Vlad Ivanov, Costel Cașcaval, Teodor Corban. Birkebeinerne/Ultimul Rege este cel de-al patrulea film nou adus weekendul acesta în cinematografe.

Exploreaza subiecte similare:

Denzel Washington, Antoine Fuqua, The Magnificent Seven

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells