Ce specii de dinozaur vom vedea în Jurassic World: Fallen Kingdom

de Cinemagia în 5 Iun 2018
Jurassic World: Un regat în ruină are premiera pe 8 iunie, în format 3D și IMAX 3D

Jurassic World: Un regat în ruină e gata de lansare pe marile noastre ecrane. Acţiunea e plasată la trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen (Chris Pratt) și Claire (Bryce Dallas Howard) lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas până la erupția iminentă a vulcanului.

Faimosul producător spaniol Juan Antonio „J.A.” Bayona, care acum semnează regia, după ce a filmat Paradisul spulberat, Orfelinatul și Copacul cu povești, își amintește de povestea care a dat startul: „Ca mulți din generația mea, eram foarte mirat când am văzut Jurassic Park. Este ceva cu totul magnetic la niște creaturi care au locuit planeta acum milioane de ani, iar ideea de a le aduce înapoi la viață este fascinantă. Este o idee jucăușă, dar și genială pentru o serie de filme. Prima dată când am văzut Brachiosaurul pe ecran, am știut că totul este posibil”.

„Indoraptor este, fără îndoială, arma perfectă”...

Dinozaurii sunt personaje la fel de importante ca Owen (Chris Pratt) și Claire (Bryce Dallas Howard), spun realizatorii. Cel mai evident este în cazul lui Blue, velociraptorul cu care Owen are o conexiune puternică încă de când ea ecloza. După o luptă feroce cu Echo — în urma căreia Blue a căpătat o cicatrice - și-a impus dominația asupra speciei. Când Owen s-a prefăcut rănit în timpul antrenamentului, Blue și-a arătat capacitatea de empatie. O enigmă virtuală printre dinozauri, ea este violentă și protectoare simultan; din păcate, în era post-Jurassic, ea este ultimul exemplar din specia ei.

Pentru scenariștii Derek Connolly şi Colin Trevorrow a fost esențial să readucă în prim-plan această creatură de care ne-am atașat. Firul poveștii era extraordinar în viziunea lui Steven Spielberg, producător executiv. „Blue a devenit un adevărat personaj”, afirmă el. „În primul film, lui John Hammond îi plăcea să fie în preajmă la orice naștere, orice eclozare, pentru că voia ca animalul să-l aleagă. În acest caz, publicul a ales-o pe Blue, iar acest fapt i-a permis să devină un personaj major de care ne pasă cu adevărat în al doilea film”.

A fost vital pentru poveste să apară un set nou de dinozauri din diverse epoci. De la un Baryonyx și un Carnotaurus, la un Stygimoloch neatent, scenariștii au creat multe personaje colorate pentru Un regat în ruine. Și dacă nu era de ajuns, și-au imaginat un monstru creat genetic, cunoscut sub denumirea de Indoraptor. ADN-ul lui și un amestec de Velociraptor, Indominus rex și cine știe ce altceva a combinat Dr. Wu, această creatură nu e amenințătoare prin dimensiune, ci prin inteligență, viteză și capacitate de a îndeplini ordine… când îi convine. Indoraptor este, fără îndoială, arma perfectă.

Nu va exista niciodată un film Jurassic fără T-rex, dacă ar fi să întrebăm producătorii. „Și T-rex se întoarce”, dezvăluie Trevorrow. „Am urmărit acest personaj de la început; este același T-rex care a fost în Jurassic Park și în Jurassic World.  Este monumental - nu doar pentru că este un T-rex, ci pentru că este acest T-rex”.

 

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic World: Fallen Kingdom, J.A. Bayona, Derek Connolly, Colin Trevorrow, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Steven Spielberg, The Impossible, El Orfanato, A Monster Calls

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
stream25 pe 7 iunie 2018 00:06
Voici le site où je l'ai regardé -->>> https://gomovies21.online

Super film. mais c'est une mauvaise copie! J'ai trouvé le site pour regarder des films de haute qualité. Je pensais que certains d'entre vous voudraient le regarder aussi ..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells