Ce se va întâmpla în Fight Club 2

de Cristina Grigore în 28 Nov 2013
Autorul Chuck Palahniuk vorbeşte despre direcţia pe care vrea să o dea acum poveştii

Unul din filmele de referinţă din istoria cinematografiei, Fight Club al lui David Fincher, a avut la bază romanul cu acelaşi nume al autorului american cu origini ucrainene, Chuck Palahniuk. Acesta declara în luna iulie că lucrează la o continuare a lui Fight Club, sub forma unui roman grafic a cărui acţiune va avea loc la 10 ani de la sfârşitul lui Tyler Durden.

Într-un interviu acordat recent revistei Hustler, Chuck vorbeşte despre direcţia pe care vrea să o dea acum poveştii: „Mare parte din Fight Club a fost o revoltă împotriva taţilor. Mai toţi bărbaţii pe care îi cunosc s-au plâns de cât de puţine lucruri au învăţat de la taţii lor. Până şi propriul meu tată vorbea cu amărăciune despre tatăl său, care l-a dezamăgit. Decât să continui în această direcţie, am preferat să vedem cum acţionează protagonistul atunci când devine, la rândul lui, tată”, a spus Palahniuk.

„Sequel-ul va fi prezentat din perspectiva lui Tyler Durden, care analizează probleme de care se loveşte povestitorul în viaţa de zi cu zi. Pentru că 20th Century Fox s-a folosit de această convenţie şi l-a numit pe povestitor Jack, eu îl voi numi Cornelius. Viaţa sa este compromisă, mariajul său e în pericol să se destrame, nu mai este sigur de dragostea pentru soţia lui. Tipica criză a vârstei mijlocii. Pe de altă parte, nici Marla nu este satisfăcută de relaţie şi visează să-l readucă la viaţă pe acel sălbatic şi plin de viaţă partener de care s-a îndrăgostit. Umblă la medicamentele pe care şi le administrează soţul său pentru a-l reprima pe Tyler, iar acesta reapare şi aduce din nou teroarea în vieţile lor”, a continuat autorul. Ce face de fapt Tyler este să-l răpească pe fiul Marlei şi al lui Cornelius, forţându-l pe acesta să revină în Mayhem.

Exploreaza subiecte similare:

David Fincher, Fight Club

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 28 noiembrie 2013 11:29
Aoleu, bineinteles ca o sa faca si film :(. Amuzant este ca am vazut de curand o lista cu filme "imposibil de continuat" si Fight Club era sus de tot in top :))).
DeadSea07 pe 28 noiembrie 2013 15:32
Fight Club nu cred ca trebuie continuat deloc
Ovidiu239 pe 28 noiembrie 2013 19:28
Ar fi senzationala o a doua parte, insa imi este frica sa nu iasa rau pentru ca primul a fost prea bun.
Tyson_Kyd pe 29 noiembrie 2013 12:54
Tocmai acum se gasesc sa faca partea a 2-a din Fight Club in anii continuarilor, unde vor aparea numai continuari de tot felul si remake-uri . Nu stiu cum vor continua filmul :| . Cred ca va iesi ceva prost !
alex_il_fenomeno pe 20 ianuarie 2014 17:34
Este un film legendar, nu cred ca avea nevoie de continuare.
SQueeZer pe 8 februarie 2014 03:03
Filmul a fost bun așa cum a fost. Nici o continuare nu va mai fi la fel și nici nu are rost să o mai lungească....
raulpop pe 29 mai 2014 03:03
Ăsta nu e Spiderman, X-Man sau mai știu eu ce filme care tot ies pe bandă rulantă! Filmul e original, bine gândid și nu cred că trebuie făcută o continuare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells