Ce mister ascunde noul poster Kong: Skull Island

de Cristina Grigore în 14 Oct 2016
Află ce grozăvii îl aşteaptă pe Tom Hiddleston în Skull Island din 10 martie 2017

Studiourile Warner Bros. şi Legendary au lansat un nou poster Kong: Skull Island, arată LatinoReview.com, unul neconvenţional, retro, cu un aspect destinat parcă să devină viral.

Afişul - din care se poate observa totuşi că insula şi-a modificat un pic aspectul şi acum este un craniu surprins într-o exclamaţie - includea un mesaj deghizat într-o notă a organizaţiei secrete MONARCH, din filmul Godzilla, lansat în 2014. Acesta recomanda folosirea luminii ultraviolete pentru descoperirea unui text ascuns: „Gura sa este foc; răgetul său este ca o inundaţie: răsuflarea sa este moarte. Enlill l-a făcut gardian al Pădurii de Cedru, pentru a înfricoşa muritorul care s-ar aventura acolo. Dar Cine s-ar Aventura Acolo?”

Misterioasa notă oferă un indiciu legat de motivul pentru care grupul condus de Tom Hiddleston se îndreaptă spre Skull Island, însă lasă deschisă şi posibilitatea alăturării în aceeaşi aventură cinematografică - o idee lansată deja la Hollywood - a doi "grei" ai ecranului, King Kong şi Godzilla. Descoperiţi restul surprizelor rezervate de Warner şi echipa condusă de cineastul Jordan Vogt-Roberts în noua aventură pe insulă din 10 martie 2017.

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells