Ce ar dori Zachary Levi să schimbe la costumul lui Shazam! într-un viitor sequel

de Cristina Grigore în 3 Apr 2019
Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 5 aprilie

Zachary Levi, starul lui Shazam!, a luat în calcul un posibil sequel al producţiei DC într-un interviu acordat publicaţiei italiene Bad Taste, via ComicBookMovie.com. Filmul lui David F. Sandberg a primit comentarii apreciative şi entuziaste de la critici şi este aproape sigur că va avea succes major şi la box office. Chiar dacă sequel-ul nu a intrat deocamdată oficial în discuţiile producătorilor, Levi speră la o continuare, însă are şi câteva cerinţe legate de costum.

„Costumul meu mi se pare grozav. Dar m-am gândit la unele îmbunătăţiri care m-ar ajuta să îmi fie mai uşor să îl port şi să mă mişc în el”, a explicat Levi.

„Costumele acestea sunt create cu aspectul estetic în minte, mai mult decât cu cel al practicabilităţii şi al uşurinţei în mişcare, aş zice. Mi-ar plăcea să discut cu designerii noştri grozavi de costume şi să găsim o metodă prin care, să zicem, aş putea să merg la baie mai uşor cu el pe mine. Ar putea, de asemenea, face ceva şi cu firele care îl alimentează, dacă vor fi păstrate, ori s-ar putea gândi cum să le încorporeze în curea sau în ghete. Nu ştiu. Toate acestea sunt peste nivelul meu de cunoştinţe şi sunt de discutat de către cei de la DC şi de către ceilalţi realizatori”, a mai explicat actorul.

Însă orice modificare adusă costumului implică o discuţie legată de aspectul supereroului din benzile desenate: „Ar trebui să păstrăm înfăţişarea lui din benzile desenate? Este ok cum arată acolo? Sunt multe întrebări care se ivesc aici, dar e totuşi grozav aşa cum am început. Ca în multe alte aspecte ale vieţii însă, ar fi loc de îmbunătăţiri”, a adăugat el.

Shazam! îi mai are în distribuţie pe Djimon Hounsou, Mark Strong, Jack Grazer şi Asher Angel. Se lansează în cinematografele noastre pe 5 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Zachary Levi, David F. Sandberg, Djimon Hounsou, Mark Strong, Jack Grazer, Asher Angel, Shazam!

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells