Cary Fukunaga este primul regizor american numit la cârma unui film Bond

de Cristina Grigore în 21 Sep 2018
Producătorii lui Bond 25 au ales un cineast cu potenţial în locul lui Danny Boyle

Dacă retragerea lui Danny Boyle părea că a dat peste cap producţia lui Bond 25, şi aşa destul de încercată până acum din cauza indeciziei lui Daniel Craig de a mai rămâne în franciză, lucrurile par să se fi aşezat pe un făgaş promiţător odată cu anunţarea noului regizor. Potrivit Deadline.com, Cary Joji Fukunaga este cel ales să stea la cârma noilor aventuri ale celebrului agent - primul cineast american căruia i se oferă această poziţie.

Fukunaga nu este prea bine cunoscut publicului larg, însă este extrem de apreciat în breaslă datorită producţiilor sale Sin Nombre (recompensat la Festivalul de Film Sundance, în 2009), Jane Eyre (cu o abordare inovativă) şi Beasts of No Nation. Are în palmares şi un premiu Emmy pentru regia unui episod al serialului True Detective. Tot el se ocupă de regia şi producţia lui Maniac, o miniserie Netflix în care joacă Emma Stone şi Jonah Hill. 

Potrivit Variety.com, cineastul este capabil să ofere un spectacol demn să menţină populară franciza în atenţia publicului. Însă, notează publicaţia, trebuie să redefinească rolul personajului în cultura pop contemporană.

Lansarea lui Bond 25 a fost programată pentru 14 februarie 2020. Este aşteptată confirmarea în distribuţie, alături de Craig, a lui Ben Whishaw, Naomie Harris şi Rory Kinnear.

Exploreaza subiecte similare:

Danny Boyle, Daniel Craig, Cary Joji Fukunaga, Ben Whishaw, Naomie Harris, maniac, Sin Nombre, Jane Eyre, Beasts of No Nation, True Detective

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 21 septembrie 2018 18:45
Pare evident marele impas in care se afla realizatori longevivei iseriri "James Bond",odata cu retragerea regizorului Danny Boyle si nehotararea actorului lui Daniel Craig, dar timpul le v-a lamuri pe toate...!
mihnea_aspru95 pe 21 septembrie 2018 23:43
Perfect!
Americano-japonezul Fukunaga, e bun. E pregătit să facă ceva mișto. Am încredere.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells