Carrie Fisher a filmat toate scenele pentru Star Wars VIII înainte de a muri

de Cristina Grigore în 28 Dec 2016
Nu se ştie deocamdată cum va afecta moartea actriţei cel de-al nouălea episod al seriei

Prinţesa Leia şi-a continuat lupta împotriva Imperiului odată cu relansarea francizei Star Wars, iar după The Force Awakens, interpreta acesteia, actriţa Carrie Fisher, urma să apară şi în Star Wars VIII. Moartea sa de ieri a întristat colegii, prietenii şi fanii din lumea întreagă, care o vor vedea totuşi, încă o dată, în Star Wars VIII, căci potrivit Variety.com, aceasta terminase deja scenele pe care le avea de filmat pentru continuare.

Filmările la Episode VIII, acum în faza de pre-producţie, s-au încheiat în luna iulie. Pelicula, în regia lui Rian Johnson (Looper), se va lansa pe 17 decembrie 2017.

Nu se ştie deocamdată cum va afecta moartea actriţei cel de-al nouălea episod al seriei, ce ar trebui să ajungă în cinematografe în 2019 şi va începe filmările în 2018, în regia lui Colin Trevorrow.

Carrie Fisher a murit în dimineaţa zilei de 27 decembrie, într-un spital din Los Angeles, după ce suferise un infarct puternic.  Preşedinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy, a declarat în onoarea actriţei: “A fost cunoscută în lume drept prinţesa Leia, însă, pentru noi a fost o prietenă special. Era un spirit neîmblânzit, avea o inteligenţă uimitoare şi o inimă mare. Carrie a oferit modelul eroului feminin al acestei ere, şi asta încă de acum o generaţie. Rolul său revoluţionar, drept prinţesa Leia, a fost un model de inspiraţie şi putere pentru femeile din toată lumea”. 

Exploreaza subiecte similare:

Carrie Fisher, actor, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Star Wars: Episode VIII

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells