Când se va lansa Pacific Rim 2 şi ce titlu au ales realizatorii

de Cristina Grigore în 10 Nov 2016
Steven S. DeKnight (Daredevil) va sta la cârma peliculei

Continuarea SF-ului cu uriaşii jaegeri şi monştrii kaiju a lui Guillermo del Toro a avut un parcurs sinuos spre producţie, însă după mai multe amânări - şi după ce Steven S. DeKnight (Daredevil) a preluat cârma de la Del Toro – producătorii au reuşit să trimită sequel-ul spre marile ecrane. Potrivit SlashFilm.com, data de lansare este 23 februarie 2018.

Cel care a dezvăluit titlul noului film a fost actorul John Boyega, care, odată cu începerea filmărilor, în Australia, a postat pe contul său de Instagram coperta scenariului. Pacific Rim 2, numit acum Pacific Rim: Maelstrom, nu are însă şi un sinopsis declarat, astfel că nu se ştie momentan în ce direcţie o va lua confruntarea dintre uriaşii invadatori şi roboţii construiţi de oameni pentru a-i opri în a aduce Apocalipsa peste Terra.

Aşa cum a fost relatat anterior, Boyega îl va interpreta pe fiul lui Stacker Pentecost (rol jucat de Idris Elba în filmul din 2013). Noua protagonistă a filmului va fi Cailee Spaeny, în distribuţie aflându-se şi Scott Eastwood. Potrivit unor afirmaţii anterioare ale lui Del Toro, în film îşi vor face aparţia şi câţiva dintre actorii producţiei originale.

Exploreaza subiecte similare:

Cailee Spaeny, Pacific Rim 2

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells