Când încep filmările la The Flash, în care Ezra Miller îşi reia partitura

de Cristina Grigore în 14 Sep 2018
Lansarea filmului a fost stabilită pentru 2020

Publicaţia The Hollywood Reporter a dezvăluit, într-un articol recent de scurtă analiză asupra viitorului Universului Cinematografic DC, când va începe producţia lui The Flash, un film aşteptat mai ales de fanii supereroului, care au avut ocazia să îl urmărească şi în apreciatul serial The Flash, lansat în 2014.

Pelicula va începe filmările la începutul anului viitor, scrie THR, cu Ezra Miller în rol central – actorul a mai îmbrăcat costumul ultrarapidului erou în Justice League, Suicide Squad şi Batman V Superman: Dawn of Justice. În serial, personajul a fost jucat de Grant Gustin.

Informaţia obţinută de publicaţie nu a fost încă confirmată şi de Warner Bros. Articole anterioare legate de film au subliniat faptul că se doreşte o schimbare de ton, scenariul urmând să se desprindă de zona întunecată, devenind mai distractiv, după modelul filmelor Back to the Future.

În distribuţie apare şi Ray Fischer, în rolul lui Cyborg. Regia le aparţine lui John Francis Daley şi Jonathan Goldstein (scenariştii lui Spider-Man: Homecoming). Lansarea filmului a fost stabilită pentru 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Ezra Miller, Ray Fischer, The Flash, Grant Gustin

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 14 septembrie 2018 15:00
Iata ca dupa serialul de succes "The Flash", ni se propune o noua productie cu acelasi supererou, dar de aceasta data in interpretarea mai putin cunoscutului actor Ezra Miller.
bica.bill pe 14 septembrie 2018 17:16
Da, ni se propune încă o bătaie de joc la adresa personajului...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells