Cameron Diaz şi Colin Firth plănuiesc o Răzbunare cu stil

13 Mar 2013
Cei doi actori fac parte din distribuţia lui Gambit, heist movie de modă veche scris de fraţii Coen

După un scenariu semnat de Joel Coen şi Ethan Coen, Răzbunare cu stil îi aduce în rolurile principale pe Colin Firth, Cameron Diaz şi Alan Rickman, care pun la cale o comedie de zile mari cu întreceri de rodeo, un plan riscant şi mici extravaganţe, din 15 martie în cinematografele din toată ţara.

Un remake după filmul omonim din 1966, Răzbunare cu stil iese din tipare printr-un stil propriu şi un joc actoricesc ireproşabil. Deţinător al unui Premiu Oscar, actorul Colin Firth s-a remarcat mai mult pentru rolurile dramatice, iar de această dată a dorit să schimbe macazul. “Conceptul fraţilor Coen e similar, dar savoarea şi personajele sunt diferite. M-a făcut să râd în hohote, ceea nu mi se întâmplă des la citirea unui scenariu. Interpretasem nişte roluri serioase şi consideram că a sosit timpul să joc într-o comedie cu giumbuşlucuri. Îmi place să dau frâu liber ridicolului lăuntric”, afirmă actorul.

În film, Colin Firth este Harry, un curator de artă, care caută să se răzbune pe şeful său într-o manieră surprinzătoare: va încerca să îl convingă să cumpere un tablou fals de Monet. Pentru a reuşi are nevoie de un plan stabilit în detaliu şi o femeie frumoasă, fără prea multe pretenţii, dar dispusă să intre în joc. PJ Puznowski (Cameron Diaz) pare să fie candidata perfectă, dar Harry devine rapid fermecat de ea, astfel încât planul său este pus în pericol.

Întreaga poveste a filmului a fost clădită sub îndrumarea regizorului Michael Hoffman, care declară încântat: “Fraţii Coen au scris o comedie isteaţă, clasică, despre discrepanţa dintre culturi. Personalitatea lui Harry Deane, un băiat reprimat cu un trecut modest, contrastează puternic cu lipsa de conştiinţă a lui PJ. El e hotărât să respecte planul, iar ea refuză cu încăpăţânare. E o întâlnire între două epoci de aur ale Hollywoodului, între Cary Grant şi Carol Lombard”.

Distribuit în România de către MediaPro Distribution, filmul Răzbunare cu stil are premiera pe 15 martie în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploieşti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Cinema Glendale (Bucureşti).

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 13 martie 2013 13:07
cica e slabut rau filmul...nota mica pe imd(5.5) si scor f slab pe RT (14 %)
sanse mari de teapa luata la cinema

AndreBlack pe 13 martie 2013 15:24
Eu l-am vazut si chiar mi-a placut foarte mult . Merita sa il vezi , e o comedie reusita .
FreakDoll pe 13 martie 2013 16:59
E slabut. Noroc ca joaca niste nume mari in el. Nu se intampla nimic deosebit pe tot parcursul filmului. Am ras doar la 3 faze. Finalul vrea sa te surprinda cu o schema de care te prinzi cu 3 ore inainte. Macar de s-ar fi intamplat ceva intre Diaz si Firth, dar nici macar acolo o sclipire.
Faenor pe 13 martie 2013 17:30
Sa zicem ca nu e pentru rontzaitori de seminte si pentru cei al caror simt al umorului se activeaza strict la gag-uri de tip coaja de banana.
FreakDoll pe 13 martie 2013 17:51
Imi place sa vad cum se gasesc destepti din-astia care pun etichete de genul doar ca sa para ei inteligenti. Filmul este cum este. 90% din oameni abereaza si sunt "rontaitori de seminte". Bine ca in aia 10% sunt inclusi observatori fini ca tine, cu un simt al umorului slefuit. :)) Apropo, ce-i rau in a fi rontaitor de seminte? Dasteptii ca tine asociaza aceasta placere cu oamenii nu tocmai inteligenti. Acum nu mai poate omu' sa manance seminte ca e prost. Bine ca exista fanfaroni stilizati ca tine. Esti mai amuzant decat filmul in sine. ;;)
Faenor pe 14 martie 2013 07:32
Temper, temper...:))...profiling psihologic pe preferinte alimentare de o parte si de alta. Data viitoare formulez diferit: ghertoi, cocalari, bizoni, cocartani etc. plus cativa frustratei care judeca un film dupa cat le-a gadilat simtul personal al umorului-poate in pana in momentul respectiv-si nu dupa alte criterii: structurale, interpretative, formale. Sa fie pace intre fanii semintelor si fanfaronii stilizati...sau macar sa-i mai dam cu un distonocalm sa nu ne inece spumele de la gura
FreakDoll pe 14 martie 2013 14:32
Din amuzant devenisi plictisitor. Penibil.
FreakDoll pe 14 martie 2013 14:36
Stai asa pentru ca acum inteleg totul!! Tu notezi filme ca Stolen si Wrath of the.. cu 10. Pai tu esti total pe dinafara, mai. Du-te inapoi in pestera ta. :)))))
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 16:11
Daca e semnat de fratii Coen sigur va impresiona pe mai tot parcursul sau.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells