Bryan Singer începe în toamnă filmările la 20.000 de leghe sub mări

de Cristina Grigore în 5 Feb 2016
Scenariul conţine personaje noi şi „întorsături de situaţie de factură SF”, spune regizorul

Regizorul lui X-Men: Apocalypse şi-a ales deja noul proiect, un reboot al romanului de Jules Verne, 20.000 de leghe sub mări. Potrivit Deadline.com, Singer, alături de cei de la 20th Century Fox va începe filmările ambiţiosului proiect în toamna acestui an.

„Încă de când eram copil şi am descoperit romanul din 1870 al lui Jules Verne, am visat să pot reda povestea clasică în versiune proprie”, a declarat el.

„Fără să vă dezvălui prea multe, va conţine nu doar personajele originale – Căpitanul Nemo, Ned Land şi Profesorul Aronnax, dar şi unele figuri noi, originale şi întorsături de situaţie de factură SF, punctul culminant al unei aventuri nemuritoare, pentru toate vârstele”, a continuat Singer.

Într-o imagine postată în septembrie 2015, chiar de ziua sa de naştere, regizorul publica pe contul său de Instagram prima pagină din scenariul lui 20.000 de leghe sub mări, menţionând şi faptul că nu are de gând să abandoneze universul X-Men.  X-Men: Apocalypse se va lansa la noi pe 20 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Bryan Singer, 20000 Leagues Under the Sea

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells