Bryan Singer, acuzat de molestarea unui adolescent

de Ştefan Dobroiu în 17 Apr 2014
Victima ar fi primit alcool şi cocaină de la regizor, ca şi promisiunea unui rol

The Hollywood Reporter, Variety şi alte publicaţii apropiate de lumea filmului au acoperit în cursul nopţii acuzaţiile aduse lui Bryan Singer, regizorul lui X-Men: Days of Future Past, de molestare în 1999 a unui adolescent pe atunci în vârstă de 17 ani, Michael Egan. Conform documentelor înaintate de avocatul victimei, adolescentul ar fi primit alcool şi droguri de la Singer şi l-ar fi vizitat pe regizor de mai multe ori în Hawaii în cursul anului respectiv.

În documentele acuzării este pomenit şi numele lui Marc Collins-Rector, fost director al Digital Entertainment Network, deja acuzat într-un proces de molestare. Collins-Rector ar fi mijlocit întâlnirea între Singer şi Egan şi ar fi ajutat la atacul asupra adolescentului. Mai mult, acuzaţia sugerează că Egan a fost doar unul dintre băieţii molestaţi în timpul petrecerilor: "Collins-Rector şi partenerii săi de la Digital Entertainment Network, inclusiv Singer, obişnuiau să atragă tineri bărbaţi într-o casă cunoscută sub numele de M&C Estate din Encino, unde au îmbătat şi molestat un număr de adolescenţi". Conform documentelor, mulţi dintre mai-marii Hollywood-ului sunt la curent cu astfel de petreceri.

Articolul publicat de Variety conţine un paragraf ce descrie pas cu pas contactul sexual dintre Egan şi Singer, conform declaraţiei victimei.

Este un moment cum nu se poate mai prost pentru Bryan Singer, aflat acum pe ultima sută de metri cu producţia celui mai recent film al său, X-Men: Days of Future Past, aşteptat pe ecrane pe 23 mai. Regizorul a descris acuzaţiile lui Egan drept „absurde şi calomnioase”.

Foto: Singer prezentând noul X-Men la Comic Con (MediafaxFoto)

Exploreaza subiecte similare:

Bryan Singer, X-Men: Days of Future Past

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 17 aprilie 2014 17:48
vai....urat......s-ar putea ca acest scandal sa afecteze filmul.........sa speram totusi ca scandalul se va separa de filmul x-men days of future past........iar daca bryan singer e vinovat.........ei bine sa plateasca......cu inchisoarea...
xerses pe 25 aprilie 2014 21:48
Au cam inflorit scandalurile cu acest subiect.
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2014 01:47
Doar ei stiu cu adevarat ce a fost, sincer...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells