Brie Larson este prima actriţă cu rol titular într-un film Marvel

de Cristina Grigore în 25 Iul 2016
Realizatorii lui Captain Marvel sunt acum în căutarea regizorului potrivit

Comic-Con-ul desfăşurat zilele acestea în San Diego a adus multe noutăţi fanilor producţiilor după benzile desenate iar printre ele s-a aflat şi confirmarea în rolul lui Carol Danvers/Captain Marvel a lui Brie Larson (câștigătoarea de anul acesta a Oscarului pentru rolul principal din Room).

Comingsoon.com notează că zvonurile legate de apariţia actriţei în primul rol central feminin dintr-un film Marvel se vehiculau deja de mai multe luni. Deşi în benzile desenate Captain Marvel a apărut şi ca personaj feminin, şi masculin, preşedintele Marvel, Kevin Feige, a ales ca filmul ce va avea lansarea în 2019 să aibă o actriţă în rol central.

„Să clarific lucrurile. Captain Marvel a fost supranumele multor personaje cu diverse nume în benzile desenate şi multe persoane au purtat acel costum şi au utilizat acel cumul de abilităţi. Să fie limpede – numele acestui supererou este Carol Danvers”, a menţionat el.

Personajul ca fost creat în 1968 şi a apărut în benzile desenate Captain Marvel ca ofiţer american de securitate alături de Căpitanul Mar-Vell, un extraterestru trimis să studieze Planeta Pământ.

Realizatorii sunt acum în căutarea regizorului potrivit, printre cei vizaţi  numărându-se atât nume consacrate (Josh Whedon, fraţii Russo), cât şi regizori mai puţin cunoscuţi (Niki Caro, Jennifer Kent, Michelle MacLaren).
Brie Larson va apărea anul viitor, din 10 martie, într-un rol cu greutate într-o nouă aventură King Kong, catalogată deja ca viitor blockbuster – Kong: Skull Island.

Exploreaza subiecte similare:

Brie Larson, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gamblerrambler pe 25 iulie 2016 15:06
Ma gandeam ca o sa bage vreo alta siliconata....dar uite ca mai exista speranta
spartacus pe 27 iulie 2016 08:52
Ti se pare ca ”siliconatele” sunt la mare pret la Hollywood?!?...Te inseli rau. Doar un exemplu - vezi actrita Gal Gador, distribuita in rolul lui Wonder Women. Si lista cu femei distribuite aiurea in roluri de super-erou poate continua mult si bine.
mihnea_aspru95 pe 27 iulie 2016 15:17
Cam nasol, nu prea o văd BINE în rolul Ms. Marvel a.k.a. Carol Danvers.
O alegere interesantă şi foarte bună (părerea mea) ar fi fost Emily Blunt (ştim că ea a refuzat rolul lui Black Widow, luat apoi de Scarlett Johansson, nici de ea nu-mi prea place, csf, la MARVEL nu toate femeile sunt pe gustul meu (excepţie fac Gwyneth, Emily VanCamp, Liv Tyler, Natalie Portman, Evangeline Lilly şi Zoe Saldana, însă DC Films are destule frumoase, plăcute, chiar toate).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells