Brian O’Conner nu moare în Fast & Furious 7

de Cristina Grigore în 6 Ian 2014
Vezi ce i-au rezervat producătorii personajului lui Paul Walker

După decesul lui Paul Walker, cei de la Universal Pictures au căutat modalităţi de a continua producţia lui Fast & Furious 7 în lipsa starului. Lansarea filmului a fost amânată pentru 10 aprilie 2015, iar în ceea ce îl priveşte pe Brian O’Conner, pesonajul interpretat de Walker, producătorii au anunţat că se vor gândi la un mod ,,onorabil" de a-l scoate din franciză.

Potrivit The Hollywood Reporter.com, O’Conner va beneficia de o ieşire din scenă mai puţin tragică… Realizatorii au preferat în locul unei morţi a personajului un fel de „pensionare” a acestuia. Pentru scenele rămase nefilmate în care era necesară prezenţa lui Paul, aceştia au posibilitatea să se folosească (cu ajutorul graficii computerizate) de fratele acestuia, Cody Walker.

Între timp au fost făcute publice şi ultimele rezultate ale autopsiei actorului mort în accidentul din 30 noiembrie, alături de prietenul său, Roger Rodas. Se menţionează în raport că nu au fost găsite în organismele celor doi alcool sau droguri, iar moartea lor a survenit rapid după accident, în urma incendiului iscat, Walker prezentând multiple răni şi fracturi. Specialiştii care s-au ocupat de caz au pus accidentul pe seama vitezei „nesănătoase” - în jur de 100 km/h - pe care autoturismul (un Porsche Carrera GT din 2005), greu de controlat la viteze mari, o avea la momentul impactului.

Exploreaza subiecte similare:

Paul Walker, Fast & Furious 7, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 6 ianuarie 2014 13:26
pacat de el...tineretea pare sa aibă grad de mortalitate din ce in ce mai mare :((
Macabru pe 6 ianuarie 2014 16:45
Ar fi trebuit sa opreasca seria odata cu moartea lui Paul Walker. Cu siguranta n-o sa mai aibe farmec fara el (cu toate ca joaca si Vin Diesel, Dwayne Johnson, etc).
ADYTHEONE pe 6 ianuarie 2014 18:55
Nici ar merita altceva
silviu1985 pe 6 ianuarie 2014 20:50
hai sa fim seriosi 100km/ .h.. nu este o viteza iesita idn comun chiar si daca este in oras...
in orice caz merita o ieisire din scena onorabila....
ar fi pacat sa moara asa pac pac....

malin_stefan pe 17 ianuarie 2014 21:32
eu am auzit ca nu il mai baga pe fratele sau ci pe justin biber care clar ca nu va mai avea audienta foarte mare cu justin in film.
RaMy_SmIlE pe 21 ianuarie 2014 20:56
seriosss??? alcool si droguri?? e imposibil se duceau la un eveniment de caritate si PAUL WALKER O SA RAMANA MEREU UN OM SPECIAL!
alex.floreaa pe 25 februarie 2014 16:57
Se menţionează în raport că nu au fost găsite în organismele celor doi alcool sau droguri, iar moartea lor a survenit rapid după accident
RaMy_SmIlE pe 27 februarie 2014 21:20
aha :| vreau sa apara filmul !!!
alex_il_fenomeno pe 15 februarie 2014 13:49
Ma bucur ca nu il scot din peisaj intr-o maniera urata... Merita asta :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells