Bradley Cooper va fi unul dintre Gardienii Galaxiei. Vezi care!

de Gloria Sauciuc în 1 Sep 2013
Se va alătura grupului de proscrişi conduşi de pilotul uman Peter Quill, jucat de Chris Pratt

Bradley Cooper va da glas lui Rocket Raccoon, ratonul extraterestru din Guardians of the Galaxy, conform declaţiei şefului Marvel, Kevin Feige. Cooper va fi, aşadar, vocea ghemului de blană dungată Rocket - ghem cât se poate de letal, de vreme ce mânuieşte atât de bine armele de foc.

Cooper se va alătura unei distribuţii alcătuite din deja confirmaţii Chris Pratt, Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax the Destroyer), Benicio Del Toro (The Collector, unul dintre Bătrânii Universului), Karen Gillan (Nebula, unul dintre antagonişti), Glenn Close (Nova Prime), Michael Rooker (Yondu), Djimon Hounsou (Korath the Pursuer), Lee Pace (Ronan the Accuser) şi Vin Diesel (care va da glas arboricolului Groot, pentru care va oferi şi coregrafia necesară scenelor motion capture).

Rocket este e creatură modificată genetic şi mecanic, în urma unui experiment, care se alătura unui grup de proscrişi (printre care şi pilotul uman Peter Quill, jucat de Chris Pratt) ce vor forma o echipă improbailă de eroi. Gardienii Galaxiei îl vor avea în centru pe Peter Quill/Star Lord, interpretat de Chris Pratt (Parks and Recreation, Moneyball), un pilot al Statelor Unite care ajunge în spaţiu, în mijlocul unui conflict universal, şi ajunge un fugar alături de câţiva foşti deţinuţi ai lumilor secolul 31, care se află în posesia a ceva ce toată lumea vrea să obţină.

Guardians Of The Galaxy are deja dată de lansare în România: 1 august 2014.


Copyright fotografie principală: AFP/Mediafax Foto-Fotograf: Jason Merritt

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy, Bradley Cooper, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Benicio del Toro, Karen Gillan, Glenn Close, Michael Rooker, Djimon Hounsou, Lee Pace, Vin Diesel, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DeadSea07 pe 1 septembrie 2013 14:33
Gleen Close / Nova Prime ? Nova prime e si barbat e si tanar pe deasupra cum adica Gleen Close / Nova Prime ?
Gloria pe 1 septembrie 2013 18:37
Pai nu ai mai vazut-o pe Glenn Close jucand roluri de barbat? Iar legat de varsta, in universal Gardienilor se fac calatorii in timp. Gamora, de exemplu, se intoarce in timp si ii ucide pe cei care i-au masacrat familia si semenii, ca sa impiedice un viitor in care rasa ei este supusa extinctiei.
DeadSea07 pe 2 septembrie 2013 17:10
Am mai vazut-o pe Gleen Close in roluri de barbati (si ii iese perfect) dar nu cred ca se va descarca in rolul unui supererou (parerea mea)
Han_Solo pe 2 septembrie 2013 10:20
Nu prea sunt la curent cu revistele/filmele Marvel, deci asta o fie un film de animatie sau ceva gen Avatar?
DeadSea07 pe 2 septembrie 2013 17:11
Ca da o sa fie plin de CGI si Efecte
alex_il_fenomeno pe 5 septembrie 2013 17:42
Amuzanta paralela. Sper sa reuseasca ceva surprinzator, intr-un mod placut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells