Brad Pitt și Zazie Beetz, în filmul de acțiune Bullet Train

de Marina Florea în 14 Nov 2020
Regizorul David Leitch (Hobbs&Shaw) semnează regia

Zazie Beetz, actrița din Deadpool 2, va juca alături de Brad Pitt în filmul de acțiune Bullet Train, de la Sony. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry și Andrew Koji vor face parte, la rândul lor, din distribuția filmului. Regizorul David Leitch (Hobbs&Shaw) semnează regia în timp ce Kelly McCormick semnează producția prin 87 North respectiv Antoine Fuqua prin Fuqua Films, scrie Variety.

Zak Olkewicz a scris scenariul, inspirat de romanul japonez Maria Beetle al autorului de best-seller Kotaro Isaka. Cartea este despre un grup de asasini profesioniști, mânați de motive diferite, aflați într-un tren în Tokio, scrie Deadline.

Cartea este despre un grup de asasini profesioniști, mânați de motive diferite, aflați într-un tren în Tokio

Pitt a fost cooptat în proiect la începutul lunii iulie. Actorul și-a evaluat opțiunile încă de când a câștigat primul Oscar pentru filmul lui Tarantino Once Upon a Time in Hollywood pentru rolul cascadorului Cliff Booth, iar dacă a ales acest action înseamnă că e de urmărit.

Pitt joacă - de asemenea - împreună cu Emma Stone în filmul lui Damien Chazelle Babylon, care și-a relocat data producției către 2021, creând o fereastră în program pentru Bullet Train.

Brittany Morrisey este coordonatoarea proiectului pentru Sony Pictures.

Beetz, la ora actuală, filmează producția lui Jeymes Samuel The Harder They Fall. Cel mai recent film al acesteia, Nine Days, a avut premiera la Sundance. Printre celelalte filme ale ei se numără The Joker alături de Joaquin Phoenix, Lucy in the Sky a lui Noah Hawley pentru Searchlight cu Natalie Portman, Wounds - alături de Armie Hammer - și High Flying Bird, al lui Steven Soderbergh, cu Andre Holland.

Beetz a fost nominalizată la un Premiul Emmy pentru rolul ei din Atlanta, al lui Donald Glover. A jucat personajul Domino alături de Ryan Reynolds în Deadpool 2.  

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Zazie Beetz, Deadpool 2, Brad Pitt

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells