Brad Pitt promovează 12 Years a Slave direct de pe afiș

de Cristina Grigore în 26 Dec 2013
O serie de postere italiene ale filmului îl trimit pe starul acestuia, Chiwetel Ejiofor, în plan secundar

Filmul cu iz de Oscar al anului, 12 Years a Slave, urmează să fie lansat în România pe 3 ianuarie, până la sfârșitul lui februarie apărând în majoritatea țărilor europene. În Italia, filmul ajunge pe 20 februarie, motiv pentru distribuitorii italieni să promoveze din timp drama atât de aclamată de critici a lui Steve McQueen. Însă, în dorința lor de a atrage în cinematografe cât mai mulți spectatori (co-naționali) aceștia au apelat la o idee de poster intens criticată în mediul online, scrie TotalFilm.com.

Fotografia unui afiș al filmului dominat de capul lui Brad Pitt a fost adusă în atenția publicului și a presei de un blogger, alături de comentariul: ”Nu îmi amintesc ca Brad Pitt să fie protagonistul filmului și nici să aibă un rol atât de important în acesta pentru a trona în mijlocul posterului…”.

Se pare că managerii italieni de cinematografe au dorit să promoveze o poveste despre ororile de care au avut parte afro-americanii din Statele Unite prin intermediul ”rasei albe”, căci un alt poster al filmului îl are în centru pe Michael Fassbender, în vreme ce actorul de culoare aflat în rol central, Chiwetel Ejiofor, abia dacă se zărește în partea de jos a posterului.

Exploreaza subiecte similare:

12 Years a Slave, Steve McQueen, Brad Pitt, Michael Fassbender, Chiwetel Ejiofor, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
silviu69 pe 26 decembrie 2013 20:36
Vrea si el un premiu oscar...
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 20:06
O promovare nu prea corecta, avand in vedere ca Brad Pitt apare destul de putin in film...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells