Benedict Cumberbatch este Grinch. Iată primul poster al filmului

de Cristina Grigore în 24 Mai 2017
Iniţial, pelicula urma să fie lansată anul acesta, în noiembrie

Personajul creat de Dr. Seuss, Grinch, îşi va face din nou apariţia în propriul film de animaţie, iar cel care îi va da glas va fi unul din actorii celebrii ai Hollywood-ului, Benedict Cumberbatch (Doctor Strange). MovieWeb.com a publicat recent un prim poster al filmului, a cărui lansare, programată pentru noiembrie 2017, a fost amânată pentru 9 noiembrie 2018.

După reuşita adaptare a poveştii antieroului lansată în 2000, în regia lui Ron Howard – în care The Grinch a avut vocea lui Jim Carrey – studiourile Illumination Entertainment şi Universal Pictures, alături de compania chineză Perfect World Pictures, aduc pe marele ecran o nouă versiune animată, în stilul lui Horton Hears a Who! şi The Lorax, alte adaptări ale poveştilor lui Dr. Seuss.

În noul film, Grinch locuieşte izolat şi este iritat de fiecare dată când soseşte Crăciunul. Decide să îl saboteze pe Moş Crăciun furând cadourile lăsate copiilor, strecurându-se în casele lor imediat după plecarea acestuia. Regia este semnată de Yarrow Cheney şi Scott Mosier.

 

Exploreaza subiecte similare:

Dr. Seuss, Benedict Cumberbatch, Jim Carrey, Horton Hears a Who, The Lorax, Yarrow Cheney, Scott Mosier

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells