Ben Whishaw va fi Freddie Mercury

de Cristina Grigore în 11 Dec 2013
Britanicul de 33 de ani este considerat unul dintre cei mai buni actori din generația sa

Ben Whishaw a fost ales pentru a se metamorfoza în excentricul, dar adoratul solist al formației Queen, Freddie Mercury, scrie Deadline. Între timp, notează site-ul, producția și-a găsit și regizorul, în persoana actorului trecut la cârma producțiilor cinematografice, Dexter Fletcher.

Inițial, actorul de comedie Sacha Baron Cohen a fost ales pentru rol, însă, la comentariile producătorilor, potrivit cărora Cohen este „prea amuzant” pentru rol, acesta s-a retras. 

Whishaw (33 de ani), considerat unul dintre cei mai buni actori din generația sa, a putut fi văzut recent în partitura specialistului în high-tech „Q” din Bond 24, în vreme ce pentru Fletcher, Wild Bill (2011) a fost filmul de debut.

Biopicul se va centra pe anii de început ai formației și va culmina cu mediatizatul concert LiveAid din 1985. Foștii membri ai grupului vor servi drept consultanți ai peliculei, ce nu va insista însă și pe moartea din 1991 a artistului, cauzată de complicațiile date de SIDA.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Whishaw, Dexter Fletcher, Sacha Baron Cohen, Bond 24, Wild Bill, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catalin_cj pe 11 decembrie 2013 14:25
Abia astept sa vad cum va putea fi Freddie interpretat de cineva.
alex_il_fenomeno pe 29 ianuarie 2014 13:48
Sunt curios de rezultat. Sper sa iasa ceva memorabil...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells