Ben Stiller şi Dev Patel, într-un film despre celebrul grup de striptease masculin, Chippendales

de Cristina Grigore în 20 Iul 2017
Producţia se anunţă exotică şi atractivă, dar şi şocantă şi violentă, descrierea atribuită fiind „Magic Mike întâlneşte Scarface”

Chippendales, celebra trupă de striptease masculin înfiinţată în 1979 ce a popularizat această formă de divertisment, va face subiectul unei pelicule aflată de mult timp în vizorul producătorilor de la Hollywood.

Conform Deadline.com, filmul şi-a asigurat finanţarea, are un scenariu final – imaginat de Isaac Adamson – şi este acum în căutarea distribuţiei. Scaunul regizoral este vacant, după ce nume mari ale industriei, precum Oliver Stone şi Tony Scott, şi-au arătat interestul vizavi de producţie.

Cu o intrigă descrisă drept „Magic Mike întâlneşte Scarface”, filmul nu doar că va însoţi dansatorii în exoticele lor spectacole şi turnee, ci va dezvălui, de asemenea, şocanta şi violenta poveste a fondatorului trupei, Steve Banerjee.

Dev Patel (Slumdog Millionaire) este în negocieri pentru rolul lui Banerjee, un imigrant indian ce a transformat un bar obişnuit din Los Angeles într-un club de striptease cu încasări uriaşe, în care s-a format şi trupa Chippendales. Ben Stiller îl va interpreta pe Nick DeNoia, un producător multipremiat de programe pentru copii, care începe să recruteze dansatori pentru grup, realizează coregrafii şi organizează turneele.

Cum procesele şi certurile cu Banerjee se înteţesc, relaţia de parteneriat dintre cei doi sfârşeşte tragic. Coregraful este ucis. Banerjee ajunge în boxa acuzaţilor şi recunoaşte nu doar că i-a aranjat lui DeNoia moartea, dar că a comis şi alte fapte reprobabile, simţindu-se ameninţat de cluburile rivale.

„Este o călătorie terifiantă prin lumea ascunsă şi murdară în care divertismentul şi crimele se întânesc”, spune producătorul Gary Michael Walters. Potrivit Deadline.com, filmul va încerca să exploreze perversitatea „visului american”, o caracteristică a anilor ’80, o perioadă culturală dominată de excese şi droguri. 

Exploreaza subiecte similare:

Dev Patel, Ben Stiller

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells