Ben Affleck stârneşte fanii în noul costum de luptă al lui Batman

de Cristina Grigore în 15 Sep 2016
Justice League, filmul în care supereroul va lupta alături de alte nume cunoscute ale universului DC Comics, se lansează anul viitor

Mereu gata de noi provocări, Cavalerul Negru îşi adaptează costumul la fiecare apariţie pe marele ecran. Pentru ca şi apariţia sa din Justice League să fie una cât mai incitantă, Zack Snyder a ţinut să marcheze ultima parte a filmărilor printr-o imagine a noului costum de luptă al lui Batman, postată pe contul său de Twitter.

Fotografia a stârnit un val de comentarii, fanii remarcând diferenţa faţă de costumul gri din Dawn of Justice şi asemănarea cu look-ul complet negru adoptat în filmele Baman cu Michael Keaton şi Christian Bale (cu unele diferenţe, precum ochelarii). Aspectul mult prea asemănător cu cel al lui Nite Owl din Watchmen a atras însă şi comentarii mai puţin entuziaste, care au taxat lipsa de originalitate a design-ului.

Cât priveşte filmul, Snyder a ţinut să menţioneze că, după criticile aduse lui Batman v Superman,tonul lui Justice League va fi mai puţin dur şi întunecat. Producătorul filmului, Geoff Johns, a declarat recent pentru Wall Street Journal: „Cred că studioul producător şi-a spus până acum ‘Oh, filmele DC refectă dura realitate, fără compromisuri, fără glumă’. Însă lucrurile nu stau deloc aşa. Chiar şi Batman are în el o licărire din aceasta. Dacă nu ar crede că ar putea face lumea mai bună, s-ar opri”.

Justice League – în care Batman şi Wonder Woman (Gal Gadot) pornesc în căutarea celor mai puternici supereroi, a căror echipă să lupte de partea omenirii – se va lasa la noi pe 17 noiembrie 2017.

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexandra_oprisan pe 17 septembrie 2016 13:06
uuuu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells