Ben Affleck, pachet de muşchi pentru rolul lui Batman

de Cristina Grigore în 21 Iun 2014
Cu un antrenament intens de şase zile pe săptămână, actorul este fizic pregătit să impresioneze în costumul supereroului

Noul Batman se antrenează din greu pentru confruntarea cu Superman din continuarea lui Man of Steel. Ben Affleck a fost fotografiat recent în Los Angeles şi a surprins prin volumul câştigat în urma sesiunilor intense de fitness. Actorul a apărut deja în noul costum al supereroului, iar noua înfăţişare a acestuia dă formele potrivite latexului negru, indiciu al forţei şi al disciplinei fizice.

Conform TheWrap.com, actorul de 41 de ani a câştigat 18 kg după ce a urmat o dietă de 5000 calorii pe zi. Bicepşii proeminenţi sunt rodul a şase reprize de antrenament pe săptămână, vreme de trei-patru ore zilnic.

Batman vs. Superman va fi prima dată în care Superman, Femeia Fantastică şi Cavalerul Negru apar într-un lungmetraj live action împreună. În rolul lui Superman îl vom revedea pe Henry Cavill, în vreme ce Gal Gadot (Fast & Furious) o va interpreta pe Wonder Woman. În alte roluri: Jesse Eisenberg, drept Lex Luthor, Jeremy Irons, drept valetul devotat al lui Bruce Wayne, Alfred şi Ray Fischer, drept Cyborg.

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alexandru_popescu_emilian pe 21 iunie 2014 11:59
pachet de muschi :))) unde ?
keops pe 21 iunie 2014 12:03
nu pare a fi un pachet de muschi deloc :))
spartacus pe 21 iunie 2014 13:10
Chiar ca nu pare deloc impresionant in realitate. Mai degraba acel costum are niste "pachetele cu muschi" care sa+i completeze "bagajul" fizic. :)
cristi23 pe 21 iunie 2014 16:51
abia astept sa vad primul trailer.si directia in care va merge filmu......sper sa iasa un film foarte bun.....
VIBERS pe 21 iunie 2014 22:11
Sper sa nu dezamageasca avand in vedere ce trilogie am avut cu Batman.Si totusi sunt sceptic pt ca nu o sa ii mai avem pe Morgan Freeman, M.Caine, Bale G.Oldman si sa nu uitam de "Joker" si mai sunt multi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells