Batgirl primeşte un film de sine stătător, cu regizorul lui The Avengers la cârmă

de Cristina Grigore în 31 Mar 2017
Joss Whedon se va ocupa şi de scenariul şi producţia filmului

Universul extins al DC Comics o va include şi pe Batgirl. Cei de la Warner Bros. au anunţat un film de sine stătător cu aventurile supereroinei, iar la cârmă va sta Joss Whedon, nume cu greutate în succesul adaptărilor concurenţei (Marvel).

Potrivit Variety.com, Whedon (The Avengers, The Avengers: Age of Ultron, Agents of S.H.I.E.L.D) urmează să încheie o colaborare cu cei de la Warner Bros. pentru scenariul, regia, dar şi producţia filmului – încă neintitulat.

Batgirl a apărut prima dată în benzile desenate DC Comics în 1961, creaţie a lui Bill Finger şi Shedon Moldoff sub numele de Betty Kane. În 1967, a fost înlocuită de Barbara Gordon, pănă astăzi cea mai populară eroină care şi-a asumat numele lui Batgirl. În producţiile live-action, a fost interpretată de Yvonne Craig, în serialul TV Batman din 1960 şi de Alicia Silverstone în Batman & Robin (1997) – deşi aici identitatea supereroinei era cea a Babarei Wilson.

Aventura solo a lui Batgirl va marca pentru DC Comics încă o producţie cinematografică cu o eroină în prim-plan. Prima va fi Wonder Woman, cu Gal Gadot în rol titular, cu lansarea pe 2 iunie. A fost anunţat recent şi un spin off al lui Suicide Squad, intitulat Gotham City Sirens, în care Harley Quinn va face echipă cu Catwoman şi Poinson Ivy.  

Exploreaza subiecte similare:

Joss Whedon, Bill Finger, Yvonne Craig, Alicia Silverstone, Batman & Robin, Gotham City Sirens, The Avengers

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 31 martie 2017 10:58
Un personaj introdus total aiurea ”ca să fie”....
tibzone pe 31 martie 2017 17:17
nu e total aiurea... face parte din universul DC comics
spartacus pe 1 aprilie 2017 09:36
Stiam, tibzone, tocmai de aceea am scris ce-am scris...:)))))
Qube86 pe 1 aprilie 2017 17:10
:))))) Dupa cate ca***uri a deversat in ultima vreme Hollywood-ul...aproape ca nimic nu ma mai surprinde...De la cei de la DC m-as putea astepta acum si la un film cu Alfred Pennyworth (majordomul lui Batman) in rolul principal...
camaleonii pe 1 aprilie 2017 17:24
hai ca nu suna chiar asa de rau un film cu majordomul lui Batman :))) . Mai rau e faptul ca cei de la Sony au avut in vedere sa faca un film de sine statator cu matusa May, insa incasarile slabe inregistrate de TASM2 i-au potolit rapid
Qube86 pe 2 aprilie 2017 18:03
:))))) Oh My God :))) Sa-mi trag palme mama :)))) Asta nu o stiam...Deci...exista un Dumnezeu pana la urma :)))) Lol...matusa May :)))) Really ?!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells