Bardul din The Witcher apare și în prequelul Blood Origin. Iată trailerul!

de Gloria Sauciuc în 4 Dec 2022
The Witcher: Blood Origin va debuta pe platforma Netflix pe 25 decembrie

Actorul Joey Batey se alătură prequel-ului The Witcher: Blood Origin, ceea ce observăm la finalul trailerului nou lansat. Anunțul vine în contextul evenimentului Comic Con Experience din Brazilia de sâmbătă. Batey își va relua rolul său, cel al lui Jaskier în serialul în patru părți Blood Origin, după ce a jucat același rol în ambele sezoane din The Witcher. Chiar dacă acțiunea din prequel e plasată cu 1200 de ani înainte ca lumea din The Witcher să ia naștere, prezența povestașului în trailer este explicată.

Anunțul a fost făcut la lansarea primului trailer extins pentru Blood Origin, care poate fi văzut mai jos. Blood Origin va debuta pe platforma Netflix pe 25 decembrie.

Așa cum anunță sinopsisul, serialul este plasat într-o lume elfică, la 1200 de ani înainte ca lumea din The Witcher să ia naștere... Filmul spune povestea unei lumi pierdute în timp - când a avut loc creația primului prototip Witcher, toate evenimentele care conduc la conjuncția sferelor, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și ale elfilor s-au unit pentru a deveni una singură.

Din distribuție fac parte Sophia Brown, Laurence O Fuarain, Michelle Yeoh, Mirren Mack, Lenny Henry, Minnie Driver, Francesca Mills, Zach Wyatt, Lizzie Annis și Huw Novelli. Declan De Barra este showrunner și producător executiv, în timp ce Lauren Schmidt Hissrich este de asemenea producător executiv. Andrzej Sapkowski va fi consultant de creație al serialului, în timp ce Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, ca și Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi producători executivi.

Premiera trailerului vine la abia o lună după ce s-a anunțat că Liam Hemsworth va juca rolul lui Geralt în locul lui Henry Cavill din serialul de bază. Cavill revine la rolul lui Superman după un cameo în filmul DC Black Adam.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells