Barbie, eroină într-un film live action

de Cristina Grigore în 24 Apr 2014
Compania Sony intenţionează să lanseze o franciză de succes care să aibă în centrul aventurile celei mai cunoscute păpuşi din lume

Cum piesele LEGO au avut un aşa mare succes la public într-o aventură pe marele ecran, cei de la compania Sony s-au gândit să-şi îndrepte atenţia şi resursele înspre o altă marcă de jucării arhicunoscută, cea a păpuşilor Barbie, pe care vor să le transforme în protagonistele unei francize de succes, conform IGN.com.

Babie îşi va face astfel debutul pe marele ecran într-un film live action, o comedie, în care îşi va folosi abilităţile personale şi profesionale pentru a schimba şi a inspira vieţile tuturor celor din jur.  Producţia va începe înainte de finele acestui an, scenariul fiind imaginat de Jenny Bicks (Rio 2, What a Girl Wants).

,,Povestea va cuprinde tot ceea ce a făcut-o pe Barbie un nume memorabil, clasic în lumea jucăriilor generaţii la rând, punând în acelaşi timp bazele unicităţii ei şi asigurându-i locul unui personaj cu adevărat original pe marele ecran”, apare în declaraţia Sony. ,,Suntem convinşi că Barbie va încânta publicul, indiferent în ce direcţie o vor duce aventurile ei”.

Păpuşa Barbie a fost creată de Ruth Handler, co-fondatoarea companiei Mattel, care avea să comercializeze, ulterior păpuşile. Handler şi-a găsit într-o oarecare măsură inspiraţia într-o revistă germană de benzi desenate ceva mai lipsită de pudoare. Personajul de acolo se numea Lili, însă a fost redenumit Barbie, după numele fetiţei lui Handler, Barbara. Păpuşa a fost lansată în cadrul unui târg al jucăriilor din New York-ul anului 1959 şi a devenit ulterior cea mai celebră păpuşă din istorie.

Sursă imagine: Dan Chung/TheGuardian.com.

Exploreaza subiecte similare:

Jenny Bicks, Rio 2, What a Girl Wants

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 7 decembrie 2014 23:27
Serios? Exista chiar o lipsa atat de acuta de inspiratie?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells