Avengers: Infinity War. Vom avea o Captain Marvel

de Gloria Sauciuc în 9 Mai 2016
Nu este ceva fără precedent pentru o supereroină precum Captain Marvel să fie prezentată ca și personaj într-un alt film, înainte de premiera filmului în care ea ar fi titulară

Captain Marvel va avea propriul ei film, care va fi amânat, într-adevăr, până pe 8 martie 2019, însă pare un lucru sigur că publicul o va vedea în curând pe Carol Danvers. În timpul unei conversații la Institutul Smithsonian, regizorii Joe și Anthony Russo, cei care semnează Avengers: Infinity War par să fi confirmat, din nou, apariția lui Captain Marvel în filme, dintre care primul va ajunge în cinematografe pe 4 mai 2018,scrie ign.com.

Partea 2 din Infinity War de asemenea va apărea, însă aceasta după lansarea filmului Captain Marvel, pe 3 mai 2019. Cei doi regizori au pomenit-o pe Captain Marvel în decursul interviului, și atunci când un fan a cerut o confirmare, cei doi Russo au retractat și au făcut referire la o anume Captain Barvel „un personaj cu totul diferit”.

Iată câteva reacții pe Twitter, de la câțiva participanți la evenimentul de la Institutul Smithsonian: Buckaroo: Graphic Policy: „Frații Russo tocmai au recunoscut: Captain Marvel va apărea în Infinity War”. Jessie DaSilva: „Suntem aproape siguri că frații Russo au avut o scăpare și au confirmat apariția lui Captain Marvel în Avengers Infinity War”. EmSieg: „Captain Barvel (cu B), va fi cea care va apărea în Infinity Wars. Este un aspect important de clarificat.”

Nu este ceva fără precedent pentru o supereroină precum Captain Marvel să fie prezentată ca și personaj într-un alt film, înainte de premiera filmului în care ea ar fi titulară.

Captain America: Civil War, pentru care tot frații Russo au semnat regia, a marcat prima apariție în Marvel Comical Universe a lui Spider-Man și a lui Black Panther. Aceștia își vor primi propriile lor filme în 2017 și în 2018.

Emily Blunt e nummele cel mai des legat de personajul Captain Marvel.

Vreți să o vedeți pe Captain Marvel înainte de primul ei film?

Exploreaza subiecte similare:

Captain America: Civil War, Emily Blunt

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells