Avengers: Endgame a fost ultimul film al lui Robert Redford

de Cristina Grigore în 2 Aug 2019
Redford l-a jucat în Avengers: Endgame și Captain America: The Winter Soldier pe Alexander Pierce

Pe lângă faptul că a încheiat o fază dintr-o celebră serie de filme – franciza Marvel este poate cea mai populară din ultimii zece ani – Avengers: Endgame a mai marcat un final important, cel al carierei legendarului Robert Redford.

Într-o sesiune de comentarii ale realizatorilor filmului, inclusă în versiunea digitală a acestuia, lansată recent în Statele Unite, Endgame este numit ultimul lungmetraj al actorului. În ciuda faptului că personajul său, Alexander Pierce, moare în Captain America: The Winter Soldier, are parte de o revenire neașteptată în pelicula lui Anthony și Joe Russo.

„Acesta este, așa cum însuși Robert Redford a declarat pe platourile de filmare, ultimul său rol într-un film”, a spus co-scenaristul Christopher Markus, citat de comicbook.com.

„A fost ultima zi de filmare din cariera sa. […] Da, din cei șapte ani de momente incredibile trăite la filmările acestor pelicule, acesta cu siguranță este unul dintre cele mai memorabile, faptul că l-am regizat pe Robert Redford în ultima sa zi pe platourile de filmare”, a spus și regizorul Joe Russo.

 „Încep să mă plictisesc de interpretare. Nu sunt o persoană răbdătoare, așa că este greu pentru mine să stau și să trag dublă după dublă”, mărturisea starul de 82 de ani într-un interviu din 2016, în care mai spunea și că nu are de gând să se retragă de tot din activitate, căci va rămane să activeze ca regizor și producător.

Pe micul ecran, starul va mai putea fi văzut în Watchmen, viitorul serial HBO.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Robert Redford, Captain America: The Winter Soldier

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells