Avatar se reîntoarce în cinematografe din 23 septembrie în format 4K HDR

de Cinemagia în 24 Aug 2022
Filmul a câştigat trei premii Oscar şi a fost nominalizat la încă nouă

Aventura epică a anului 2009, în regia lui James Cameron, câștigător al premiului Academiei pentru cel mai popular film al tuturor timpurilor, Avatar, va putea fi văzut din nou în cinematografe, fiind disponibil acum în format 4K HDR.

Avatar, cunoscuta producţie regizată de James Cameron, revine pe marile ecrane, din 23 septembrie, în format 4K HDR

Aventura epică a anului 2009, care a cucerit un număr impresionant de premii şi a fost declarat cel mai de succes film al tututor timpurilor, „Avatar”, va putea fi văzut din nou în cinematografe, fiind disponibil acum în format 4K.

Pentru a sărbători relansarea filmului din 2009 iată noul trailer și noul poster.

Bazat pe un scenariu semnat de James Cameron, filmul Avatar îi are în rolurile principale pe Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez şi Sigourney Weaver. Producătorii filmului au fost James Cameron şi Jon Landau.

Avatar a fost nominalizat la nouă premii Oscar, printre care Cel mai bun film şi Cea mai bună regie, şi a câştigat trei premii Oscar pentru Cea mai bună imagine, Design de producţie şi Efecte vizuale.

Exploreaza subiecte similare:

Michelle Rodriguez, Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Sigourney Weaver, Jon Landau, James Cameron, Avatar

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells