Avatar 2 - a fost lansată prima imagine de la filmări

de Cristina Grigore în 4 Oct 2019
Filmul se va lansa la noi pe 18 decembrie 2021

Au trecut 10 ani de la primul film Avatar, filmul ce a depășit recorduri și a revoluționat domeniul graficii computerizate la Hollywood, iar sequel-ul său se află acum în plină producție (mai bine zis sequel-urile, căci James Cameron a planificat cinci continuări). O primă imagine de la filmări a fost postată pe contul de Twitter al filmului - după o lungă perioadă de așteptări din partea fanilor, în care nu au mai fost dezvăluite alte informații.

Se știu în continuare puține lucruri despre Avatar 2. S-a vorbit până acum doar de faptul că filmul va explora mai mult fascinanta lume a Pandorei, în special oceanele acesteia, iar în distribuție vor reveni Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver și Stephen Lang.

Imaginea de pe platourile de filmare dezvăluie amploarea producției, și mai avansată acum din punct de vedere al tehnologiilor folosite. Așa cum a menționat producătorul Jon Landau alături de imaginea publicată, platoul este „populat” - printre altele - de mașinării de făcut valuri, flăcări și camere 3D (una este mânuită chiar de Cameron). În lipsa altor explicații, imaginea poate fi foarte bine și una ce ține de acțiunea din Avatar 3, 4 sau 5, căci sequel-urile sunt filmate în paralel.

Filmul Avatar 2, pentru care data lansării a fost de mai multe ori modificată, este acum programat să ajungă în cinematografe în 2021 (pe 18 decembrie în cinematografele noastre).

 

Exploreaza subiecte similare:

Avatar, James Cameron, Avatar 2, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 6 octombrie 2019 00:58
Dar primabasina de la filmari nu a fost inca lansata ?sau oricum tot filmul e o baseala continua?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells