Avanpremiere europene Piratii din Caraibe

19 Aug 2003
Avanpremiere europene Piratii din Caraibe
Spectatorii aflati pe litoral în perioada 22 – 29 august au posibilitatea de a vedea în avanpremierã europeanã marele succes cinematografic american PIRATII DIN CARAIBE - Blestemul Perlei Negre

GLOB COM MEDIA, ROMÂNIAFILM – FILIALA CONSTANTA si
AGENTIA CHAMPIONS invitã toti spectatorii la avenpremierele extraordinare de pe litoral cu filmul PIRATII DIN CARAIBE – Blestemul Perlei Negre

In plus, vizitatorii AQUA MAGIC vor putea participa miercuri 20 august la concursuri cu premii constînd în obiecte promotionale si invitatii la avanpremiera filmului PIRATII DIN CARAIBE de VINERI 22 august,ora 19.00 la Cinema REPUBLICA – Constanta;
Surprizele continua la AQUA MAGIC, unde un grup de studenti-actori de la facultatea de teatru a Universitãtii OVIDIU vor reproduce scene din film.

* * *

PIRATII DIN CARAIBE – Blestemul Perlei Negre
Cel mai mare succes al producãtorului JERRY BRUCKHEIMER

Lansat în urmã cu 4 sãptãmîni, PIRATII DIN CARAIBE – Blestemul Perlei Negre a strîns doar în SUA peste 250 de milioane de dolari, anuntîndu-se a fi cel mai mare succes al verii, dar si al celebrului producãtor JERRY BRUCKHEIMER (CON AIR, FORTÃREATA, ARMAGEDDON, PEARL HARBOR).

Premiera oficialã în România va avea loc în 26 septembrie, în acelasi timp cu cele de la Paris, Berlin, Roma etc.

În avanpremierã europeanã PIRATII DIN CARAIBE – Blestemul Perlei Negre poate fi vãzut pe litoralul românesc, astfel:
Vineri, 22 august ORA 19.00 – Cinema REPUBLICA – Constanta
ORA 21.00 – Grãdina ALBATROS – Mamaia

LA GRADINI, IN FIECARE SEARA DE LA ORA 21.00:

Sîmbãtã, 23 august – Grãdina NEON – Eforie Nord
Duminicã, 24 august – Grãdina SATURN
Luni, 25 august – Grãdina JUPITER
Marti, 26 august – Grãdina FARUL – Mangalia
Miercuri, 27 august – Grãdina EFORIE SUD.

Filmul este o poveste stralucitoare de dragoste, presarata cu aventuri, despre o femeie frumoasa, Elizabeth Swann (Keira Knightley), iubitul ei Will Turner (Orlando Bloom) si despre o comoara blestemata.

Actiunea se petrece in secolul XVII. Capitanul Barbossa (Geoffrey Rush) si echipajul lui de pirati-zombi acosteaza in Port Royal, jefuiesc orasul si o rapesc pe fiica guvernatorului (Knightley). Dupa care iau drumul marii la bordul unui vas fantoma.
Oamenii lui Barbossa poarta un blestem, din cauza caruia duc o existenta de "morti vii", ca vampirii. Blestemul se ridica numai daca vor inapoia comoara furata si vor "plati o datorie de sange". Incepe atunci pe urmele lor, o cursa pe viata si pe moarte. Will pleaca sa-si salveze iubita, si cere ajutorul unui pirat "mai altfel", Jack Sparrow (Johnny Depp), un tip care nu vrea altceva decat sa-si recupereze vasul, "Perla Neagra", din mainile lui Barbossa.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells