Au început filmările pentru Borat 2: Sacha Baron Cohen pregătește noi aventuri

de Daniel Dumitrescu în 13 Sep 2020
Speculațiile despre o continuare pentru Borat au apărut luna trecută, când Sacha Baron Cohen a fost văzut filmând în Long Beach, Statele Unite.

Este oficial, Borat va avea o continuare. Filmările au început deja, iar în august Cohen a tras mai multe cadre în Long Beach, California, anunță Collider.

Zvonurile despre o continuare la "Borat" au apărut luna trecută, când un utilizator al aplicației TikTok l-a filmat pe Cohen îmbrăcat precum Borat, conducând o camionetă. Vezi AICI video. 

Cohen, în vârstă de 48 de ani, a anunțat în 2007 că nu vrea să mai interpreteze personajele Borat și Ali G, dar între timp s-a răzgândit.

Deocamdată nu a fost anunțată sursa de finanțare a noului film și dacă a fost semnat un acord cu un studio cinematografic. Potrivit publicației citate, în spatele acestui proiect s-ar afla o platformă de streaming. De asemenea, nu se știe nici dacă regizorul Larry Charles va semna și această continuare.

Primul film, al cărui titlu întreg este ”Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan", a fost distribuit de 20th Century Fox, deși studiourile sunt deținute acum de Disney, companie care în trecut nu era interesată de filme interzise minorilor.

Producția a fost un succes neașteptat de box office, cu încasări de 128,5 milioane de dolari în SUA și 262,5 milioane venituri globale, deși a avut un buget de numai 18 milioane de dolari.

Borat a obținut și o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat, semnat de Cohen și co-scenariștii Anthony Hines, Peter Baynham, Dan Mazer și Todd Philipps.


Foto: Hepta

Exploreaza subiecte similare:

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Alex24 pe 13 septembrie 2020 15:00
Super. Primul nu l-am văzut tot. Așa de tare m-a plictisit și m-a enervat. În concluzie... 2 nu mă interesează.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells